Kristen Bell

SAG auhinnagalal õhtujuhi rolli kandnud Kristen Bell valis oma tumeroosa kleidi ja lihtsa meigi juurde tagasihoidliku peadligi krunni, mille otsas juuksed eri suundadesse turritavad.

Natasha Lyonne

Sarja “Orange Is The New Black” näitlejatar omab oma juuste näol tõelist aaret, millega armastab ta tihti ka tähelepanu tõmmata. Tema loomulike lokkide juurde on valitud tume suitsusilm ja hiiglaslikud kõrvarõngad, mis salkude seest toredasti välja piiluvad.

Halle Berry

Halle Berry üllatab oma iluga igal galahooajal ja erand pole ka seegi kord. Selline lihtne kõrge hobusesaba, vaid salguke ümber keeratud, lasi ta veatul jumel aga omapead särada, lisatud said vaid piklikud kõrvarõngad.

Millie Bobby Brown

Vaid 13-aastane Millie Bobby Brown rokkis 90ndatel populaarsust kogunud topeltkrunni soenguga - ja ta polnud siis isegi veel sündinud! Krunnikestele sai lisatud ka lustakad lehvid, mis täiustasid ideaalselt tema erkroosasid huuli ja Calvin Kleini kleidi beebiroosa rooniga kooskõlas silmameiki.

Molly Sims

Imeline Molly Sims valis oma türkiissinise kleidi juurde kõrge hooletu krunni. Selline soeng loob pikendava illusiooni ja jätab positiivselt vaevatu mulje.

Fotod: Scanpix