Jah, allolevate piltidel olevate soengute taga on Chaneli meisterjuuksur Sam McKnight, kelle eesmärk see oligi: "Kõige lihtsam ülespandud soeng, et jääks mulje, et tüdrukud on selle ise teinud." Mida see nõuab? Pestud pead, loomulikku kohevust ja veidi lakki, et "hooletult" turritavad salgud oleks hoolega seal, kus vaja.

Chanel (loe: loovjuht Karl Lagerfeld) ei kirjuta ette, et krunn peaks olema vasakul ega paremal, ei seda, mis nahavärvi või juuksetooniga see sobib ega sedagi kui hooletu või korralik see täpselt olema peab: keera krunn pähe sellisena, nagu juhtub ja oledki valmis! Ainus, mis tähtis, on see, et see oleks nähtav ka eestvaatest st pigem pealael või kõrgel kuklas, mitte madalal!

Kuidas see pidulikus olukorras kleidiga stiilselt välja kanda? Lisa mõni aksessuaar - pross, klamber või lindike, kevadel-suvel aga kasuta lisandina oma lemmik päikeseprille!

Soengu lihtsuse kõrval olnuks kohatu ka meigia ilmselt üle pingutada, nii et jumestuskunstnik Tom Pecheux'l jäi üle luua minimalistlik pea olematu meigiga meik, kohendades kulmud, pannes naha veidi särama ja lisades huultele roosakat tooni, silmadele veidi maalähedasi punakaspruunikaid.

Meie juuksed ja väärtuslikud minutid tänavad sind, Chanel!