JUUKSED

Soengute eest vastutas legendaarne juuksur Sam McKnight oma tiimiga, kelle käte alt võluti välja erinevad madalmaadelikud punutised. Modellide selgadele langesid keerdus patsid ning nööri meenutavad punutised, mida ehtisid elegantsed lehvid.

Stiil.ee lemmikuks on aga kalasabapats, mida ehtis särav pärlitega kaunistatud pross. Sellised punutised on ootamatuks valikuks juba jõulupeole minemiseks või ka igapäevaselt, näiteks koos baretiga, kandmiseks!

MEIK

Madrusekraedest välja ulatuvate näolappide eest kandis hoolt Tom Pecheux. Jumestuspõhi hoiti loomulikuna: nahale jäi veidi õhetav mulje ja vaid põsesarnadele lisati veidi highlighterit. Silmad olid aga rohkem defineeritud: nii ülemine kui ka alumine ripsmejoon olid julgelt musta laineriga üle käidud (kuid seda katsetades tuleb jälgida, et sisemine silmanurk puhtaks jääks - muidu võivad silmad väiksemana näida!) ning pea kogu silmakoobas oli kaetud 80ndateliku tumesinise lauvärviga. Huuled aga varieerusid: otsustatud oli kas naturaalsema roosaka läike kasuks või oli huulte keskele külmemat kuldse alatooniga metallitooni kantud.