Tekst: Reet Härmat/Fotod: Krõõt Tarkmeel/Modell: Merlin Purge

Hoolitsetud ja kaunis kulmujoon lisab näole iseloomu. Tea, et kulme saab kujundada, kuid mitte liigselt muuta – austa oma kulmu loomulikku kuju.

Reet Härmat selgitab, mida ta ansambel Pärl lauljanna Merlini kulmudega tegi ning milliste vahenditega saavutas piduliku särakulmu: "Meie kulmumodelli tihedad ning lopsakad kulmud kammisin ja korrigeerisin veidi, kitkudes üleliigsed karvad pintsettidega karvakasvu suunas välja. Seejärel kammisin kulmud läbi Pupa Vamp Top Coat Gold Mascara kuldse ripsmetušiga, saades nii kaunilt küütlevad kulmud, mida võib ka tavameigi juurde sobitada," kirjeldab Härmat, kuidas väga lihtsate vahenditega kulmudele pidulikkust lisada.

Et aga kulmuaastale au anda ja trendikamat look'i taotleda, mis avatud silmadega lihtsalt ülipidulik, suletud silmadega aga kunstiteos on, tuleb appi võtta lainerid: "Selleks joonistasin mati silmalaineriga BeYu The Matt Liner konkreetse joone kulmu alumist äärt järgides. Nii tõstad optiliselt oma kulmkaart kõrgemale ja saad suurema ja avatuma pilgu. Järgmiseks joonistasin laineriga väikesed jääpurikad silma liikuva lau suunas ja viimistlesin need glitterlaineriga, kasutasin erinevaid toone Urban Decay Heavy Metal Glitter Liner sarjast."

Reet Härmat jagab veel soovitusi korraliku peojumestuse kokkupanekuks, mis isegi väikese musta kleidi lihtsa vaevaga peotähena särama lööb: "Sädeleva kulmumeigi juurde sobib naturaalne beežikas kuldne lauvärv ja must ripsmetušš, õhetavad põsed ja pastelne huuleläige."

Oled sa profi- või hobimeikar, kui sul tekkis seda vaadates soov eksperimenteerida, saada oma disainkulmust ka meile pilt ja kirjeldus, kuidas selle saavutasid. Pildid on oodatud 10. jaanuarini aadressile stiil@kirjastus.ee! Parimad saavad avaldatud ja auhinnatud!