„Kuulsin sellest imetootest sõbrannalt, kes seda taevani kiitis. Eks jutud heast asjast tavaliselt liiguvadki suust suhu,” rääkis ta Holika Holika koorivatest sokkidest Baby Silky Foot One Shot Peeling. Mõeldud-tehtud, Hanna ostis toote ära ja proovis selle mõju ise järele.

„Istusin siis hea saate seltsis diivanile, et järgnevad kaks tundi seal kilesussides veeta, samal ajal kui jalamask sussides mingit „imet” korda saadab. Kõige pikemad olid järgnevad kolm-neli päeva, mil ootad, et jalanahk uuenema hakkaks. Aga kui see lõpuks juhtub… Eks see on veidi veider, kuid samal ajal ka loomulik, sest vana nahk peabki uue vastu vahetuma. See jalamask lihtsalt kiirendab uuenemisprotsessi, sest on intensiivselt kooriva toimega. Pärast mõnepäevast tegelemist on mu jalad tõeliselt beebipehmed, ei mäletagi, millal viimati nii siidiselt siledaid jalgu tundsin,” kiidab ta, ent hoiatab: “Aga jätke meelde, et maski on soovitatav kasutada vaid kord poole aasta jooksul ja mitte suvisel perioodil!”

9,95 eurot maksvad ühekordsed sokid eemaldavad surnud naharakud ja pehmendavad jalgu. Need on müügil Holika Holika e-poes.