Koolitaja Sabrina Dijkmani sõnul on sel hooajal moes sasised lokisoengud, mis ei ole liiga korraliku välimusega ning kindlasti ka mitmesugused romantilised punutised.

Kuidas teha kodus 10 minutiga pidulik soeng?

"Esiteks, mulle ei meeldi, kui stiliseerimine võtab kaua aega - 10 minutit on täiuslik aeg. Mida ma teeksin, oleks esmalt tekstuuri tekitamine juustesse, eriti pealaele. Selleks kasutaksin Alterna kuivšampooni voi tekstuurispreid Alterna Perfect Texture Spray, et luua tekstuuri ja saaks teha kiire krunni voi hobusesaba. Lihtsalt tõmbapealmisi juukseid lõdvemaks  ja saad kiire tekstuurse ülespandud soengu, ilma et see näeks välja liiga hoolitsetud. See oleks täiuslik viis soengut teha," soovitab Sabrina Dijkman.

Et trendikaid juuksestiile täiustada, jumestas modelle koolitusel jumestuskunstnik Katrin Sangla, põnevate aksessuaaridega kaunistas modelle Turquoise Bulldog Jewelry ning riietuse stilistika tegi Maarja Siim.

Millised on koostöös sündinud ideaalsed peo-lookid, näed SIIT!

Katrin Sangla lisab omalt poolt soovitusi meigi ja sonegu ning riietumisstiili ühildamiseks: “Jätkuvalt on trendikas terve jumega nahk ja nude-toonid. Jumestus, mis pigem toob väja naise loomuliku ilu. Alternatiiviks ja algavat pidude hooaega silmas pidades mõjuvad väga trendikalt moodsad metallikvärvi sinised ja rohelised lauvärvid ning tumedad ning punakad matid huulevärvid. Trendikas on tuua välja oma isikupära, midagi mis sulle enda juures kõige rohkem meeldib. See võib olla tumedam kulmujoon või lainerijoon, mis rõhutab su silmakuju, kaunilt vormitud huuled või õrna õhetuse muljet jättev näonahk. Rohuta seda, mida endas armastad.”

Soengu, riietuse ja meigi ühildamisel peaks Sangla sõnul arvestama tervikut. "Jumestus pole eraldiseisev osa sinu välimusest. Soeng, meik ja riietus võiks tuua välja naise tugevamad omadused, väljendada tema isiksust. Riietuse ja jumestuse ühildumisel võiks arvestada stiili. Kui sul endal jääb teadmistest või inspiratsioonist puudu, lehitse vanu ajakirju või vaata Style.com uusi trende!”