Merje: Kui mu tütar esimest korda naeratas.

Kõige kaunimalt tunned end…
Reet: Kallimaga suudeldes.

Merje: Suvel, värvilistes lohvakates pükstes ja valge maikaga. Juuksed on hooletusse krunni keeratud ja vaid ripsmetušš on veel vaja peale kanda. Päike hoolitseb kõige muu eest.

Parim kompliment, mis sulle on tehtud
Reet: Kui oleksin kala, siis hüppaksin sinu paati ja hüüaksin: “Püüa mind, püüa mind!”

Merje: Kui mu veidi alla kaheaastane tütar ühel juhuslikul kiirel hommikul teatas: “Emme ilus.”

Parim ilunõu, mis sulle on antud
Reet: “Selg sirgu, jalad väljapoole!” Nii hüüdis minu isapoolne vanaema, kui nägi mind vale hoiakuga. Pean seda siiani endale vahel meelde tuletama.

Merje: Põdesin pikki aastaid oma tedretäppide pärast, kuni lugesin lohutavat lauset: “Tedretäpid on kui maitseained. Need lisavad sulle vürtsi.”

Ilutoode, milleta sa uksest ei välju, on…
Reet: Hügieeniline huulepulk.

Merje: Mis tahes toonis kauapüsiv huulepulk. Praegu on vaieldamatu lemmik Rimmeli Provocalips.

Maailma parim lõhn
Reet: Parfüümidest Les Liquides Imaginaires Dom Rosa, aga muidu toomingaõite uimastav hõng ja Saaremaa augustiöö hingus!

Merje: Pärnaõie-piparmünditee aroom ruumis, kus on veidi tunda küdeva pliidi vingu. Parfüümidest Elizabeth Arden Green Tea, millele on tugevaks konkurendiks sama brändi White Tea. Mul on vist teega mingi teema…

Staar, kelle stiili ja ilu imetled
Reet: Imetlen oma armsat sõbrannat ja meediarindekaaslast Anu Saagimit ehk Anjutat.

Merje: Minu arvates on ebaseaduslik olla nii ilus kui Liis Lemsalu ja Berit Sal-Saller.

Kui pead end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis…
Reet: Sean juuksed kinni ja värvin ripsmed, peidan silmaalused varjud, annan tooni musisuule ning põskedele puna. Rõhutan läikekreemiga põsesarnu ja kulmuluud – kõik vajalik on ühe karbi sees, mis kannab nime Chanel Palette Essentielle nr 160 Conceal, Highlight, Color.

Merje: Tõmban selga pintsaku, keeran juuksed krunni ja värvin huuled erksaks.

Minu vannitoakapis on enim…
Reet: Kosmeetikatooteid muidugi! Esikohal on orgaanilised eeterlikud õlisegud, mis on spetsiaalselt mulle valmistatud. Praegused lemmikud on ka Eisenbergi kehakreem Body Lifting Treatment, GoodKaarma kehakoorija, D’Difference’i näokoorija 5D Firming Faceglow Peel, Bioeffecti näoseerum, Repêchage’i punnihävitaja Hydra Medic Clear Complexion Drying Lotion ning igapäevaselt ka Esse probiootikumidega näoseerum ja näopuhastustooted. Juuste hellitamiseks kasutan Tahe Organicsi šampooni, System Professionali šampooni Hydrate ning sama sarja taastavat palsamit Repair.

Merje: Juuksetooteid ja maske, mille kasutaja ma tahaksin ideaalis olla. Reaalsus on kahjuks see, et sageli ei jõua ma šampoonist ja juustesse jäetavast palsamist kaugemale.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid, oli…
Reet: Ripsmeseerum ja Dr. Ohhira toidulisand hapendatud piimhappebakteritega.

Merje: FlosLeki pärliseerum ja beautyblender.

Ilutegija, keda tahan kiita, on…
Reet: Kuldsete kätega kosmeetik Tatjana Akman.

Merje: Juuksurisalong Viigi Juures Pärnus, kus mu juuksed ja mina naudime alati iga hetke kas Aive Golti või Anneli Miti käe all.

Kas kasutaksid ilukirurgi abi? Milles?
Reet: Jah, kui see on hädavajalik mõne füüsilise funktsiooni jaoks.

Merje: Kui olin noorem, siis arvasin, et kasutan seda suureks saades kõiges, eesmärgiks väiksemad kõrvad, kitsam nina, tedretäpieemaldus… Praegu ma selleks siiski vajadust ei tunne, kuid ma ei välista, et tahan vananedes end veidi kohendada.

Sinu lemmikspaa
Reet: Seoses tööga oli mul võimalus külastada üht maailma parimat spaad, mis kannab nime Lanserhof Tegernsee ning asub Saksamaal. Vot sinna läheks küll veel. Möödunud suvel aga turgutasin oma päevitust siinsamas Tallinnas Hiltoni hotelli eforea spa päikeseterrassil.

Merje: Grand Rose Spa Kuressaares. Meeldivad spaad, kus on pigem sume ja hämar ning mis kõige tähtsam – soe! Kuna olen tõeline külmavares, kipun heledates-avarates, suurte akendega spaades ainult mullivannis või aurusaunas soojas istuma.

Sinu iluretsept
Reet:
* Jalutuskäigud värskes õhus, mille osaks on tund või poolteist kiiret kõndi. Mind võib tihti kohata õhtuti Pirita teel või Kadrioru pargis, klapid peas, järelkuulamas saateid “Hallo, Kosmos!” või “Ööülikool”, mis alati mõne uue fakti või nõuandega üllatavad.
* Mahetoit. Minu lemmikuks on nõgesesmuuti. Valmistan võimalikult palju ise süüa ja kasutan kohalikku mahetoodangut. Looduslikud toidulisandid on samuti osa minu menüüst.
* Klaas kehasooja vett hommikul enne sööki. Vahel segan hulka ka pool teelusikatäit soodat. Minu seedimisele ja nahale mõjub see hästi.

Merje:
* Uni.
* NeoLife’i Q10-kapslid.
* Regulaarsed vannisvedelemised klaasikese humalajoogi, hea ajakirja ning erinevate maskide ja ilutotsikutega.

Mis sulle oma välimuse juures enim meeldib? Joonista see!