Ilusaim hetk elus?
Ilmselt mõni nendest hetkedest, kui kõik mulle kallid inimesed on olnud koos ja toredalt aega veetnud või mõni intiimses õhkkonnas kontsert, mis on kuulajatele korda läinud. Kindlasti jäi meelde ka eelmise aasta Coldplay kontsert, mis oli tõeliselt äge.

Millal kõige ilusamalt tunned end?
Tavaliselt oma sünnipäeval. Nii palju postiivset energiat on ümber ja see paneb alati särama.

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?
Kui keegi on olnud mõnel mu kontserdil pisarateni liigutatud ning ka see, kui kõige lähedasem inimene näidanud oma tegudega kui kallis või armas talle olen.

Parim ilunõu, mida oled saanud ja kellelt?
Paar kuud tagasi lõikas juuksur Kairi Viik mul juuksed oluliselt lühemaks. Ta on seda varemgi soovitanud ning tol hetkel oli selleks oli täpselt õige aeg, andis täiesti uue looki ja värskendas kogu olemist.

Ilutoode, milleta uksest ei välju, on:
Clarins Instant Light Natural Lip Protector - annab läike, kerge tooni ja niisutuse. Parim igapäevane huuletoode, mida siiani proovinud olen.

Maailma parim lõhn on:
…viigimarja lõhn parfüümides ning varakevade hõng looduses.

Staar, kelle stiili/ilu imetled?
Eva Longoria on üks imelisema karakteri ja välimusega staare minu jaoks. Vähemalt see, mis meediast paistab, on mulle sümpaatne. Eestist kindlasti Eda-Ines Etti või Maarja-Liis Ilus, kes on alati maitsekad ja stiilsed.

Kui pead end kahe minutiga esinduslikuks saama, mida teed?
Kasutan kindlasti highlighterit, lisan kerge põsepuna ja tõmban huuled üle millegi niisutavaga.

Aga üldiselt on mu jaoks keeruline saada 2 minutiga valmis - mulle meeldib rahulikult tegutseda, enne kui pean kuhugi minema.

Sinu vannitoakapis on enim…
...kreeme ja juuksetooteid. Mingil ajaperioodil tundus nagu hakkaksin isegi kosmeetikapoodi avama, sest ei leidnud kuidagi õiget toodet näonaha jaoks ja pidin kõik läbi proovima. Õnneks olen mõned pudelid ikka suutnud ära anda või visata.

Juuksetooteid on ka ikka tekkinud. Eriti nüüd, kui mul on lühemad juuksed, on tulnud uusi tooteid juurde soetada. Ja lisaks on mul ka kõik erinevad masinad juuste töötlemiseks, mis võtavad suure ruumi ära.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid?
Ritualsi näoseerum. Ostsin selle pärast lühikest ööd ja väga varajast lendu lennujaamast. Nägu oli nii kuiv ja see aitas koheselt olukorda parandada.

Ilutegija, keda tahaksin kiita on… 
Meikar Mammu kindlasti, juuksurid Nele Hurt ja Kairi Viik ning fotograaf Stina Kase - ta oskab tõesti püüda pildile inimese parimad küljed.

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?
Kui on mingi haiguse või õnnetuse tõttu midagi juhtunud, siis ma arvan, et on igati normaalne enda enesekindluse tõstmiseks ilukirurgiat kasutada.

Millist ilutoodet või –katsetust sa kunagi enda peal ei teeks? 
Kunstküüned on kindlasti out. Nooremana sai isepäevituvate kreemidega palju katsetatud ja kogu keha oranžiks tehtud. Seda ka ei kordaks.

Milline on veidraim asi/iluaps, mida hea välimuse nimel teinud oled?
Keemiline koorimine. Mul oli mingil perioodil probleemne nahk ja proovisin seda - mulle üldse ei sobinud. Põhimõtteliselt tuli kogu näonahk maha, piinlesin jubedas kuivuses ning mitte midagi ei aidanud.

Sinu Iluretsept: millised on 3 kõige vajalikumat toodet või tegevust sinu ilurutiinis?
Mul kipub talvel ja sügisel nahk väga kuivaks minema ning iga magamata tund või mitte nii tervislik eluviis annab kohe tunda - nii et esiteks korralik näopuhastus ja niisutamine igal hommikul ja õhtul.

Lisaks igapäevased highlighter, põsepuna, ripsmetušš, mis töistel hommikutel peale lähevad.

Kolmandaks komponendiks on päike, kui seda vähegi on. Natuke jumekam nahk teeb kohe värskemaks välimuse.

Mis sulle enda välimuse juures enim meeldib? Joonista, palun.
Kuna mul ei tulnud joonistus üldse välja ning parajasti oli kõrval minu kallima 7aastane vend, siis ta lubas mind aidata. Palusin tal siis joonistada minu juukseid ja välja tuli selline pilt: