Ilusaim hetk elus
Kihlumise ja pulmapäev kindlasti ja need hetked, kui mu kolm poega on sündinud. Ning kuna ma olen totaalne sünnipäevainimene, siis iga aasta ka mu enda sünnipäev - see on kõige toredam päev aastas!

Millal kõige ilusamalt tunned end?
Kõige ilusamalt tunnen end tavaliselt siis, kui olen meigikunstniku juurest tulnud. Viimati tundsin ennast nõnda Eesti Muusikaauhindadel. (Helen kõige parempoolsem.)

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?
Kunagi üks austaja ütles, et mul on täiuslik huulejoon. See oli teistmoodi kompliment ja on siiani meeles.

Parim ilunõu, mida oled saanud?
Tuleb armastada iseennast, siis see rahulolu kiirgab ka sinust väljapoole.

Ilutoode, milleta uksest ei välju?
Hetkel kindlasti kaitsev huulepalsam Purelan (100% lanoliini sisaldav) ja üks hea kätekreem, milleks pea alati on The Body Shopi kanepi kätekreem.

Maailma parim lõhn?
Viimase aja lemmik kipub olema Chanel Gabrielle.

Staar, kelle stiili/ilu imetled?
Ma hindan väga Laura Põldvere pingutusi, alati on ta detailideni ja viimseni sätitud ning läbi mõelnud pisimagi ülesastumise meedias.

Kui pead end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis?
Ega mul tavaliselt kolme lapse kõrvalt väga rohkem aega polegi kui 2 minutit, et see ongi minu tegelik iga päeva aeg, mille saab kulutada sättimisele. Kindlasti tõmban kulmud üle tooniva kulmuharjaga, siis lisan jumet Make Up Store'i Gobi puudriga, kontuurin mõne tõmbega (Mac, Give me Sun), värvin ripsmed ja kui veel saab näpistada ajaliselt, siis anna kerget kuma (Mac, Soft&Gentle)

Milliseid tooteid on sinu vannitoakapis enim?
Hetkel vist erinevaid näotooteid ehk kreeme, mulle meeldib, kui mul on mitmeid variante näokreemide osas ja samas kui lõpuni ei jõua kasutada nõnda, siis kogunebki neid mitmeid aja jooksul. Väga mõnusa konsistendiga on D’Difference’i erinevad näo- ja silmakreemid/seerumid. Aastast aastasse olen ka erinevaid Academie tooteid kasutanud. Silmakreemidest on jätnud siiani kustumatu tunde Kiehls'i avokaado silmakreem. Ja ühe mõnusa öömaski avastasin ka hiljuti, milleks on Löwengrip’i Sleeping Sensation Hydrating Mask.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid?
Soetasin Balilt kaks Sensatia seerumit, üks siis näole ja teine silmale. 100% puhastest koostisainetest. Eriliseks teebki koostisaine ja kuidas ta nahal jääb.

Ilutegija, keda tahaksid kiita?
Väga imtelen Britt Samosoni ettevõtmisi. Viimasel ajal on ta tegutsenud vist rohkem illustraatorina, aga muidu üldse tema looming on väga silmapaistev, ka moeloojana.

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?
Ei oska sellist asja prognoosida, saan ainult öelda, et veel pole vaja läinud, aga kunagi ei tea ju.

Lemmikspaa?
Hetkel puudub lemmik-spaa, pole väga spaataja. Võib-olla ka selle pärast, et viimasel ajal käin ma seal lastega ja siis on möllu rohkem kui rahuliku nautimist. Lastega koos olles meeldis aga väga näiteks Tartu V-Spa.

Sinu Iluretsept: millised on 3 kõige vajalikumat toodet või tegevust sinu ilurutiinis?
Hommikul puhastan näo Academie toodetega, panen vajadusel avokaadoõli või mõnda muud õli kuivematele piirkondadele ning mõnusalt niisutavat kreemi üle terve näo, hetkel kasutusel Clinique Moisture Surge. Pärast seda tunnen end küll hästi ja päev võib alata!