Ilusaim hetk elus?
Õnneks on neid nii palju, et võimatu on valida. Vastus on küll ehk imalalt igav, aga mul on suur õnn teha töid, mida tõesti naudin ja viibida igapäevaselt inimeste keskel, keda armastan, nii et neid hetki lisandub iga nädal.

Kõige ilusamalt tunned end?
Kummaline on see, et ma ei tunne end kunagi “kõige ilusamalt” nendel hetkedel, kui olen laval üritust vedamas või teles mõnd glamuurset saadet juhtimas. Nendel hetkedel on ebamugavaid kleite, tugevat grimmi ja juukselakki liiga palju.

Ilusa tundega meenub suvepäev, veidi päevitunud jume, pehmelt-lohakalt seatud juuksed, merehõngu stiilis riietus ning meigist vaid ripsmetušš ja huuleläige.

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?
“Liina sobib!” See oli siis, kui juhtisin Tantsud tähtedega ja Mart Sanderi kõrval oli iga hooaeg uus saatejuht. Viimasel hooajal olin selleks kaassaatejuhiks mina ning õnneks sain palju kiitvaid sõnu. Nimetatud komplimendi autor oli Kairit Tsäro ja artikkel täpselt sama pealkirjaga ilmus ajakirjas Nädal.

Parim ilunõu, mida oled saanud ja kellelt?
Medemise kliinikust Jevgenia Makarova ütles kunagi, et ülejäänud võib olla, aga igahommikune ja igaõhtune näo pesemine, toniseerimine ning kreemitamine on põhimõtteliselt kohustuslik iga nahatüübi puhul. Ma proovin seda järgida ning meigiga magama ei lähe enam kunagi, peaaegu ☺

Ilutoode, milleta uksest ei välju?
Huulepalsam - Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Maailma parim lõhn on?
Looduse lõhnadele on raske vastu saada, aga Benefit, A Silky Glimmering Body Balm kehaplasami lõhn on lihtsalt nii mõnus, et võiksin seda nuusutama jäädagi. Kui keegi ütleks mulle, kuidas oleks võimalik sama lõhnaga parfüümi saada, oleksin õnnega koos.

Staar, kelle stiili/ilu imetled?
Kord juhtisin Lätis üht üritust koos Leedu staarsaatejuhi Indre Kavaliauskaite-Morkunienega. Tema viimase aja stiil meeldib mulle väga, selline smart casual-šikk-cool-väikse vimkaga. Ma eelistan Ellen Degeneresi stiili, kes on selline muhe, äge ja trendikas.

Kui pead end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis?
Värvin ripsmed, panen põsepuna ja huulepalsamit, juuksed sasiselt puntrasse ja valmis.

Sinu vannitoakapis on enim?
Kõike ja liigagi palju. Seda põhjusel, et sean end ürituste juhtimiseks ise valmis ja tihti ongi seda kõike vaja.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid?
Sõbranna Linda Treimann segab ise kreeme/salve kokku, 100% naturaalseid ning olen ülimalt rahul temalt ostetud kadaka-rohemündi salviga, mida kasutan näokreemina.

Ilutegija, keda tahaksid kiita?
Anneli Paat Vanalinna Salongist, kes toob maale maailma parimaid Emsibeth juukse õlivärve, mis ainsana sobivad minu kapriisetele juustele.
Kaili Laur, kosmeetik, kel on suisa teemant-käed.

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?
Jah. Ja abi kasutaksin seal, kus vaja. Minu meelest peaks ilukirurgi töö olema nähtamatu ehk siis selline, et tulemus näeks silmale loomulik välja. Proovida aga 50lt näha välja nagu 25, ei ole loomulik ega ilus!

On sul lemmik-spaa? Milline ja miks?
Viimsi ja Grand Rose Spa. Mulle meeldivad hubased ja sumedad spad.

Sinu Iluretsept: millised on 3 kõige vajalikumat toodet või tegevust sinu ilurutiinis?
Uni. Saun. Ripsmetušš.