Liis Paalits (22), liispaalitsblog.com
Minu lemmikveebipood on beautybay.com. Leian sealt alati põnevaid tooteid, mida Eesti kauplustes ei pakuta. Parim avastus, mille netis poodeldes olen teinud, on huulepulk Gerard Cosmetics Hydra-Matte Liquid Lipstick, toon 1995. See on lihtsalt superkvaliteediga toode! Üldiselt soovitan e-poodidest osta lauvärve ja huulepulki. Põhjuseks lai toonide ja brändide valik.

Adryana ehk Evelin Harik (27), adryanabblog.com
Reeglina soetan ilutooteid kauplustest, kuna mulle meeldib vahetu suhtlus ja tagasiside. Siiski on erandiks OPI küünelakid, mida olen ostnud Tradehouse’i ilukaubamaja veebipoest tradehouse.ee.

Enda parimaks iluostuks pean OPI Infinite Shine Duo Packi komplekti, mis sisaldab pealis- ja aluslakki ning on baasiks teistele Infinite Shine’i sarja kuuluvatele küünelakkidele. Tänu neile püsivad küüned 9–10 päeva laitmatuna.

Leelo Raudsik (34), beautybymissl.com
Ilukraami soetamiseks on mul mitmeid lemmikveebipoode, kodumaistest loverte.com ja mylook.ee ning välismaistest feelunique.com ja lookfantastic.com. Samuti meeldib mulle USA e-pood iherb.com, mis lisaks nahasõbralikele meigi- ja nahahooldustoodetele müüb ka laias valikus muid naturaalseid tooteid, toidulisanditest koristusvahenditeni.

Lõpliku ostuotsuse teen vastavalt sellele, kust tuleb soodsam hind. Uisapäisa ma midagi ei osta – loen alati blogidest ja kommentaariumidest tootearvustusi.

Üks minu parimaid iluoste netist on Sigma Beauty meigipintslite komplekt. Erilised lemmikud on Sigma puudripintsel F30 ja viltuse otsaga meigihajutuspintsel P88. Kui kvaliteetseid pintsleid õigesti hooldada, peavad need vastu aastaid ja on investeeringut väärt.

Pille-Riin Saaremets (41), genefic.net
Minu esimene valik on Kaubamaja veebipood kaubamaja.ee, kus on väga lai ilutoodete sortiment ja kust leiab ka kuumimaid meigibrände, nagu näiteks Urban Decay. Tihti satun ka ilukaubamajja loverte.com, mis võlub oma tootevaliku, teeninduse ja hindadega. Eriti soovitan sinna piiluda siis, kui on soov soetada uut parfüümi.

Minu viimase aja parim iluavastus on aga Kanada bränd The Ordinary. Nad on eemaldanud toodetest kõik ebavajaliku, jättes alles vaid toimivad koostisosad. Kuna reklaami ei panustata ning ka pakendid on hoitud lihtsatena, suudavad nad pakkuda taskukohaseid hindu. Valikust leiab suurel hulgal seerumeid, jumestuskreeme ning primereid.

Kuna olen e-poodide usku, soovitan kogu meigikoti netist komplekteerida. Nõnda säästab nii aega kui ka raha ning leiab kaubamärke, mida Eestis ei müüda, nende seas Sigma, Nars, Benefit, Charlotte Tilbury ja Stila. Kindlasti soovitan enne ostu uurida Youtube’ist tootearvustusi, sest siis on kindlam, et kaup vastab ootustele.

Gerda Miller (30), gerdamiller.com
Kuna mulle meeldib tooteid katsetada ja nahal proovida, et tunnetada nende tekstuuri ja püsivust, siis pole ma just kõige suurem veebis šoppaja. Siiski olen e-poodidest soetanud Z Palette’i kompaktseid värvipalette ning samuti pintsleid veebilehelt morphebrushes.com, kuna nendega ei saa väga eksida.

Maret Ubaleht (26), instagram.com/maretubaleht
Ostan tihtipeale netipoodidest tooteid, mida juba tean ja armastan. Kasutan selleks peamiselt kaht lehekülge: loverte.com ja beautybay.com.

Parimaks veebist sooritatud iluostuks pean Kat Von D Shade and Lighti lauvärvipaletti, millest olin varem palju head kuulnud. Olen selle täielik fänn! Toode on oma hinda igati väärt olnud. Kasutan seda iga päev töös klientidega ja see on muutunud pea asendamatuks.

Minu soovitus on kiigata veebipoodidesse pühadeperioodil, mil paljud tooted on väga heade hindadega. Mina armastan endale just siis soetada oma lemmiknahahooldustooteid, -jumestuskreeme ja -lõhnaõlisid. Samuti on siis pakkumises ka hooajalised assortiikinkepakid, mis sobivad suurepäraselt kallile inimesele jõulukingiks!