Kui unustasid...

...huulepulga

Kui oled unustanud huulepulga, on esimeseks kiireks asenduseks lähim kauplus, kus mõnigi kosmeetikalett! Testrid selleks ju ongi. Kui aga keset lund ja metsa avastad, et mokamääre on maha jäänud, leiad abi lihtsatest vahenditest. Sega oma lauvärv või põsepuna huulepalsami, vaseliini või niisutava kreemiga ja tupsuta näpu või pintsliga huultele.

...puuderkreemi

Kui soovid siiski jume veidi ühtlustada ja just jumestuskreem on ununenud, ära heida meelt. Sega puuder oma niisutava kreemiga - see töötab sama hästi! Võid ka segada peitekreemi niisutava kreemiga ning saavutad kerge katva tekstuuri.

...põsepuna

Kui külmakraadid ja ringirahmeldamine su palgeile puna piisavalt ei too, sega oma huulepulk kreemiga või tupsuta otse põskedele puna saamiseks. Alati võid kasutada ka sobivas toonis lauvärve muidugi.

...laineri

Lainerit või musta silmapliiatsit aitab asendada pintsel ning ripsmetušituub! Pruun ripsmetušš sobib muide ideaalselt ka kulmude kohendamiseks, kui häda käes.

...kulmugeeli

Kui sul on kulmuhari ja veidi juuksegeeli või lakki, siis ei peagi sa kulmukarvade taltsutamise pärast rohkem muretsema. Ega kulmugeel olegi enamat kui veidi teise tekstuuriga juuksegeel. Laki kasutamiseks kulmude kohendamiseks piserda veidi kulmuharjale ning kammi karvad paika.