Viimastel aastatel on populaarsust kogunud aga hoopis kontuurimine heledamate ja pehmemate toonidega, mis jätab naturaalsema ja tagasihoidlikuma mulje. Dedivanovic ütles väljaandele People, et uue kontuurimistrendi puhul on midagi väga värsket ja puhast.

Kuidas seda aga teha? Spetsialistide arvates on viis kindlat trikki, kuidas saavutada ideaalne ja värske tulemus.

1. Nahahooldus on kõige võti

Üks peamisi tegureid loomuliku tulemuse saavutamiseks on kaunis nahk. Muidugi on see keeruline, sest paljudel inimestel esineb mitmeid nahaprobleeme. Küll aga saad kaunima naha, kui kannad hügieeni eest hoolt. Kui kannad meigi hooldatud nahale, jääb ka tulemus ilus.

2. Leia õige aluskreem

Soovitatav on valida kerge aluskreem, sest sellega jääb tulemus pehmem, värskem ja loomulikum.

3. Kasuta peitekreemi

Vedelad valgustpeegeldavad peitekreemid muudavad naha välimuse heledamaks. See on sobilik ka siis, kui soovid peita tumedaid kohti. Paksemat peitekreemi on mõistlik kasutada, kui soovid varjata probleemseid piirkondi, kus on näiteks punetus, sinikad või midagi taolist.

4. Proovi uut kontuuripaletti

Selle asemel, et kasutada tüüpilisi tumepruune ja kollakaid toone, proovi midagi pehmemat ja heledamat. Tulemus võiks jääda särav ja loomulik, kuid kindlasti mitte triibuline. Kui kannad kontuurvärvi näole, siis lisa põsesarnade alla näpuga hästi pisut tumedamat tooni ja hõõru pisut ülespoole.

5. Ära kasuta puudrit

Kui soovid, et näoilme oleks värske ja särav, siis on just puuder see, millest peaksid hoiduma. Mida siis kasutada? Proovi silikooni baasil valmistatud aerosooli, mis paneb naha särama ja kinnitab meigi.

Allikas: byrdie.co.uk