1. Puhasta

Alusta korralikust puhastusest, et kogu päevane mustus ja meik maha saada. Puhastuspiimad aitavad sulatada jumestuskihi ning selle eemaldada, et öösel poorid ja nahk hingata saaksid. Erilist tähelepanu pööra silmameigi eemaldamisele, et kõik ripsmetuši, lauvärvi ning lainerijäägid maha saaksid, ent pea meeles: käitu näonahaga õrnalt ning eemalda meik sujuvate liigutustega.

2. Puhasta veel

Kuna puhastuspiimad, -geelid ja -vahud võivad siiski jätta veel ebapuhtusi nahale, on soovitatav nahk üle käia ka toonikuga.

3. Ravi*

Kui sul on mõni ravikreem akne, punnide või pigmendilaikudega võitlemiseks, siis on nüüd õige aeg need peale kanda vajalikesse piirkondadesse, et need kõige nahalähedasemalt värskeltpuhastatud näol toimida saaksid.

4. Seerum*

Kui kasutasid mõned punktis 3 mainitud toodet, oota selle imendumiseni, enne kui seerumi nahale kannad. Kasuta sama seerumit hommikul ja õhtul, et saavutada toote maksimaalne efekt.

5. Öökreem

Nüüd on aeg oma nahale kinkida kiht rikkalikku öist niisutust. See peaks olema erinev hommikusest niisutavast kreemist: nimelt imenduvad öökreemid aegamööda ja toimivad pikemaajaliselt, samas kui päevased imenduvad kiirelt ja niisutavad koheselt.

6. Silmakreem

Silmakreem tuleks silmade ümbrusesse kanda pärast öökreemi.

7. Õli*

Kuiva nahaga naiste jaoks on õlitamine see kõige tähtsam. Jäta see viimaseks, kui kõik muud eelmainitud protseduurid on tehtud ja patsuta väike kogus õli hellalt näole.

* märgitud ei etapid ei ole kohustuslikud, kui need tooted sinu ilurutiini juurde ei kuulu

Allikas: TheEveryGirl.com