Unusta kommentaarid, mida oled kuulnud “ämblikuripsmete” kohta, sest nüüd pole enam võimalik tušiga liialdada: mida rohkem, seda uhkem. Kui kahtled, siis lisa veel üks kiht!

RIPSMETUŠŠ 11.- Maybelline Colossal Big Shot Daring Black

.

Sügis ei vaigista suvist värvimöllu: turvalise pruuni asemel pista pintsel hoopis sinise, kollase või rohelise lauvärvi sisse (või miks mitte kõigisse kolme?) ja lase fantaasial lennata.

1. LAUVÄRVIPALETT 56.99 Chanel

2. LAUVÄRV 22.- M.A.C Cosmetics

.

Lainer olgu meigirutiinis kindlal kohal. Aga! Jäta lainerijoon “poolikuks” või haara hoopis mõne ootamatult kirka tooni järele, et maalida endale tõeliselt futuristlik pilk.

1. SILMA­LAINER 20.99 M.A.C Cosmetics Liquidlast Liner

2. SILMAPLIIATS 2.90 NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil

.

Mahlane läige ei kuulu ainult puhkusemeeleolu ja rannapäevade juurde – nüüd on see kui magus meenutus möödunud suvest. “Glasuuritud” huuli kohtas sügistalvistel moenädalatel enam kui korra. Ekstramahlase tulemuse jaoks tupsuta huule siseservadesse ka pisut roosat huulepulka.

Huuleläige 33.99 Lancôme L’Absolu Lacquer

.

Suitsune silmameik on endiselt pimeda aja kuninganna, mida seekord saadab intensiivne metallikuvarjund. Ära pelga süsimusta lauvärvi ja su pilk ei jäta ka kõige külmemal ajal kedagi külmaks.

1. LAUVÄRV 21.99 Urban Decay, toon Moondust

2. LAUVÄRV-SILMAPLIIATS 10.99 Maybelline Master Smoky

.

Näita neile, kes on boss, ja võõpa huuled üle julge punase või selle marjaste varjunditega. Kui otsustad mati värvi kasuks, ära unusta ka huulepalsamit, et jahe tuul huuli liialt ei kuivataks ja veatu tulemus püsiks õhtutundideni.

1. VEDEL HUULEPULK 23.99 Smashbox Always On

2. HUULEVÄRV 13.99 MaxFactor Lipfinity Velvet Matte