Casabella juuksestuudio koolitaja-juuksuri Evelyn Tüksammeli sõnul on popid stiilne asümmeetria, sirge tukk, julged värvid ja endiselt punutised. Asümmeetriline tukk muudab soengu julgemaks ja stiilsemaks. Klassikasõpradele sobib paremini ajatu sirge tukk. Moes on ka fileeritud tukad, mis teevad kandja trendikamaks ja nooruslikumaks. Sügise saabudes muutuvad plaatinablondid toonid tumedamaks. Moes on soe meekarva blond, roosa kuldblond, pleekinud pruun ja vasekarva punane. Dramaatiline ombre on asendunud sombrega. Endiselt on moes balayage ja seda kõikides värvitoonides. Täiuslik pruun juuksetoon koosneb šokolaadipruuni ja pähklipruuni segust.

Kiirsõnastik

Balayage
Juuksejuured jäetakse naturaalset värvi. Kiharaid töödeldakse alates poolest juuksepikkusest – juuksur helendab üksikuid salke nii loomulikult, et need näivad päikesest ja mereveest pleekinuna. Samas on juuksed terved ja läikivad. Balayage parandab juuksejuuri, kuna need jäävad värvist puutumata ja näevad välja hoolitsetud.

Ombre
Seda meetodit kasutades värvitakse juuksejuured tumedamaks ning juukseotsad heledamaks. Värvitoonid võivad olla nii kontrastsed kui ka rahulikud. Reeglina läheb toon juurest tumedamast heledamaks.

Sombre
Toonide vahe ei ole nii kontrastne, need erinevad maksimaalselt ühe astme võrra, sageli ainult pool tooni. Muutus ei ole järsk ega alga juuste keskosast, vaid alles otstest. Juuksed näevad välja, nagu oleks neid kergelt heledama värvi sisse kastetud. Tulemuse saab ka loomulikult tekitada, kui heledaks värvitud juustel lastakse lihtsalt välja kasvada ja toonitakse läiget andva juuksevärviga.

Pikemalt loe sügisestest ilutrendidest värskest Anne & Stiili oktoobrinumbrist!