Pea meeles, et järgnev õpetus loob pigem vabad rannalokid kui tugevad rullis lokid, seega kui soovid väikest vetruvat tulemust, peaksid kasutama teistsugust tehnikat ja väiksemat lokitangi. Kui soovid aga vabamat tulemust, loe edasi.

Alusta sellest, et võtad väikese osa juustest ning klammerdad lokitangi salgu keskosale. Kui salk on sinu vasakul poolel, aseta tang selle peale. Kui salk on aga paremal poolel, aseta tang selle alla.

Järgmiseks keera lokitangi näost eemale, jättes väike osa juukseotstest sirgeks.

Pärast seda kui oled juuksesalku lokitangi peale keeratuna viis kuni sekundit hoidnud, vajuta selle peal olevat klambrit korraks, hoia juuksesalgu otsast teise käega kinni ning libista lokitang salgu seest välja, tõmmates seda allapoole.

Nüüd haara sama salk, aga alusta juure lähedalt ning keeruta lokitangi ümber keeratud salku taas näost eemale. Pea aga silmas, et kui sul on pikemad juuksed, peaksid salgu tangi ümber veidi tugevamalt keerama ning sama salguga kahe sektsiooni asemel kolm tegema, alustades samuti keskelt, liikudes seejärel üles ning viimasena salgu alumisele osale.

Kui oled salgu juuksejuure lähedal oleva osa loktangi ümber keeranud, hoia mõned sekundid ning tõmba salk tangi pealt vertikaalselt ära.

Kindlasti ei pea sa kogu soengu ulatuses lokke vaid ühes suunas keerama. Suuna muutmine on isegi soovitatav, kuna see aitab luua loomulikuma mulje. Sa võid suundasid kas iga salguga vaheldada või keerata salgud vastavalt pea poolele näost eemale.

Kui sul on palju juukseid, aga vähe aega, võid juukseid ka suuremates sektsioonides lokkidesse keerata, tekitades veelgi suursugusemad lained.

Kas teadsid, et selline soeng võib kogu päeva püsida ka ainsagi juukselaki tilgata? Kui sinu juuksed on naturaalselt pulksirged, ei pruugi juukselakivaba elu sinu arvates kõne allagi tulla. Sellegipoolest – tasub proovida!

Nüüd kui sul on uus lokkide tegemise meetod selge, pead vaid korralikku lokitangi investeerima. Soovitame just sellist, mille küljes on mugavamaks kasutamiseks ka klapp. Leia keraamiline lokitang, mis kuumeneb keskmiselt 85 kraadini – parim kuumus perfektsete lokkide saavutamiseks, ilma juukseid kõrvetamata.

Allikas: Byrdie.co.uk