“Minu jaoks on puhas ilu liigse rafineerituseta, vaba meigiklišeedest ja pigem rõhutab igas naises seda miskit, mis ta ihaldusväärseks teeb. Olgu need siis kaunid silmad või hea figuur,” selgitab Katrin Sangla oma nägemust.

Ka Stiil.ee pildistamisel võttis ta eesmärgiks rõhutada igas modellis just talle oma- ja isikupärast. “Kuna eesmärk polnud naisi tundmatuks grimeerida, sai lisatud nahale vaid veidi läiget ning rõhutatud ripsmeid. Kasutasin uut Max Factori ripsmetušši Lash Crown, mis loob ühtlaselt eraldatud ja pikad ripsmed.”

Hoolimata sellest, et ilu on subjektiivne mõiste, kipub igapäevane tänavapilt aina monotoonsemaks muutuma. Mis võib olla selle põhjuseks? “Paljud naised on kaotanud oma isikupära,” nendib Sangla, viidates laialt levinud trendidele, nagu ripsme- ja juuksepikendused, tumedad kulmutooted ning täitesüstid. “Ma ei ole eraldivõetuna ühegi iluboonuse vastu, aga kui teha kõike ja korraga, on ka tulemus väga ühetaoline,” tõdeb meigikunstnik.

Katrin Sangla kolm soovitust, et igal pühadepeol särada:

♥Hangi kauapüsiv matt või metallikläikega huulepulk – eelistatavalt punane või ploomililla, mis annab sulle moodsa, trendika ilme.

♥Ära unusta, et kaunis meik algab näonahast. Puhka end välja, kasuta õrnatoimelist näokoorijat ja meigialuskreemi, mis hoiab jumestuse kauem värskena.

♥Piira alkoholi tarbimist. Nahapooridest väljuv alkohol eemaldab naharasuga segunedes ka kõige püsivama meigi.