„Loodetavasti saab Meghan Markle'ist ikooniline iludus, kes trendina toob moodi naturaalsema jumestuse, mida ka teismelised (või hingelt teismelised??) kasutama hakkavad. Ammu on aeg vahetada välja tänavapildis „transvestiidi lavameigina” mõjuva meigi või „araabia pruudi” look,“ kirjutas meigikunstnik, ja lisas: „Tedretäpid on ilusad.“

Ilmselgelt eelistab Katrin Sangla tugevalt modelleeritud julgele jumestusele loomulikumat välimust. Suvi on naturaalsema meigiga katsetamiseks kahtlemata parim aeg – Katrini käe all jumestamist õppinud Getter Jaani näiteks usub, et suvel pole üldse mingit meiki vaja.

Uurisime Katrinilt, mis tooted suviselt õrna meigi jaoks sobivad ja mille võiks meigikotis vähemalt mõneks ajaks välja vahetada.

„Näiteks jumestuskreemi võiks vahetada õhukese, läbikumava või sära andva toote vastu. Selleks sobib näiteks BB-kreem või tooniv niisutav kreem. Modelleerimist (moodsa sõnaga contouring) pole suvel üldse teha vaja. See mõeldud rohkem tele- ja fotomeigiks. Ning tasub meeles pidada, et meie heledanahaliste naiste värvipalett pole see, mis tõmmunahalistel kaunitaridel! Kui tahad tuua esile teatud näodetaile (näiteks põsesarnu või nina), siis kasuta selleks säraga kreemjaid tooteid. Ka kreemjat põsepuna võid kanda sõrmedega, tulemus jääb kaunis ja loomulik. Muide, need on veekindlad, sest sisaldavad õlisid ja vaha!“

Nii et saime taas kinnitust: kontuurimine ehk modelleerimine on out, highlighteriga nahale sillerduse lisamine aga vägagi in!

LOE KA: