Oma lainelistele juustele ei pritsi ta muud kui Eviani näospreid. „Okei, ma tean, et see on mõeldud näole, aga mina kasutan seda juustel. Sellel on täiuslik pihusti, mis hajutab vee lainelistele ja lokkis juustele ideaalselt. Toimib peaaegu nagu fööni difuusor. Kui kuivi juukseid minimaalselt pihustada, saab tekitada õrnad rannalokid,“ kiitis ta Instagramis.

Punetuse vastu võitleb ta aaloega, aga mitte mõne kreemi sees, vaid naturaalselt. Nimelt lõikab ta koduaia aaloetaimelt viilu ja asetab selle punetavale punnile. Drew’ sõnul on koht paari tunni pärast märgatavalt heledam ja kui järgmisel päeval sama meetodit uuesti kasutada, on punetus kadunud. „Olen kasutanud isegi pleegitavaid kreeme ja miski ei võtnud mu näolt üht punast punni ära, kuni leidsin selle loodusliku lahenduse.“

Ajakirjale Vogue tehtud meigivideos avaldas naine veel ühe huvitava ilunipi: meigipõhi jääb eriti kaunilt kumama siis, kui patsutada pärast jumestuskreemi kasutamist nahale natuke tavalist näokreemi. Neid soovitusi pole me küll varem kuulnud, aga jätame meelde!