Sofia naha hoidja on kos­meetik Aljona Riismandel, kes kasutab hoolitsustes eri brände ja kelle soovitusi võtab laul­janna alati kuulda. Vähemalt korra paari kuu järel laseb Sofia end salongis mitu tundi poputada. Hiljutine soovitus kosmeetikult oli väga tõhus Nature Republicu silma­­ümbrus­mask Korea kosmeetika­maailmast.

“Põnev ja toimiv nipp on minu jaoks olnud aga E-vitamiini kapslite kasutamine näoseerumina,” ütleb Sofia. “Purustan sõrmede vahel siss­­evõtmiseks mõeldud vitamiinikapslid ja kannan sisu näonahale!” E-vitamiin on tuntud nooruse säilitaja ja turgutaja, mis pidurdab naha vananemist ning hoiab selle kauni ja tervena.

Teismelisena oli Sofial probleemne näonahk ja ema viis ta kohe Venemaale kosmeetiku juurde, kus halastamatult punne pigistati. Laulja rõõmustab, et nüüdseks on meetodid muutunud ja noored saavad probleemsest nahast lahti ka leebemate vahenditega.

Toitumist aitab Sofial kont­rolli all hoida kaalu­spetsialist, kes soovitas toidulisandeid, mis aitavad hoida veres­uhkru­taset normis. “Enam ei olegi nii suur magusaisu ja enesetunne on hea,” ütleb Sofia. “Inimene peab end oma kehas mugavalt tundma.”

Vananemist ta ei karda, aga vahel imetleb noorte neidude energiat. Ilukirurgi juurde minekut Sofia ei plaani ning usub, et üha arenevas ilumaailmas on varsti võimalik nooruslik välja näha ka ilma lõikusteta.
.

Sofia iluarsenal:

  1. Hapnikuga küllastav mikrokooriv näovesi 34.- Filorga Oxygen-Peel
  2. Näopesugeel 18.65 La Roche-Posay Effaclar Duo+
  3. Toidulisand 17.99 SilvaSlim Colon Clean
  4. Toidulisand 21.34 New Nordic Mulberry
  5. Silmaümbrusmask 3.- Nature Republic Collagen Solution Marine Hydrogel Eye Patch
  6. Näopesugeel 16.35 La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel For Oily Sensitive Skin
  7. Öömask näonahale 82.- Chanel Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camèlia
  8. E-vitamiini kapslid 12.90 Diet-Food Supplements

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta juulinumbris.