Katkised otsad

"Heledates juustes ei paista katkised juukseotsad üldse välja, seevastu tumedal taustal märkan valgeid murdunud otsi kiirelt. Väga häirivad, nii et pidevalt nokin neid ja käin sagedamini ka otsi juuksuris lõikamas nüüd."

Kuumus

"Ma armastan lokke, ent nähes, et kuum tõesti mu juukseid katkisemaks teeb, olen seda vähendanud märkimisväärselt. Soetasin ka esimest korda kuumakaitse, ent ikka ei tihka neid lokitangidega nii sageli "praadida" kui varem."

Niisutust

"Mu juuksed tunduvad katsudes kuivemad, kuigi on läikivamad - kasutan nüüd sissejäetavat palsamit, mida varem elus ostnud pole."

Šampoonivahetus

"Olen paar kuud juba tumedamate juustega olnud ja imestasin, kui kiiresti see haihtub mu juustest. Sain teada, et mu senine kõõmavastane apteegišampoon eemaldab palju värvipingmenti ning pidin sellest loobuma. Samuti on kapil hulgaliselt poolikuid hõbešampoone nüüd, millega enam miskit peale hakata pole."

Riietus

"Kandsin palju musta varem, mis blondiga kauni kontrasti lõi, ent kui seda nüüd oma pruunitooniliste juustega kannan, öeldakse mulle palju, et näen sünge ja masendav välja ning et üldmulje on liiga tume."

Kui kallis see kõik on!

"Olen loomulikult heledapäine ja viimased kaheksa aastat ei kulunud mul raha juuksurile sagedamini, kui tundsin, et poputamist soovin. Nüüd aga pean käima umbes 6 nädala tagant juukseid toonimas, et need kenad oleks, lisaks veel lõikamas, et katkised otsad mind ei häiriks. Ja siis muidugi kulu eelmainitud uutele vahenditele, mis mu arsenali lisandunud on."