"Mis juhtub, on see, et lähed arsti juurde, kes ütleb "Sa näed hea välja, aga veel parem näeksid välja, kui teeksid süsti siia või sinna." Sa lased seda teha, astud kabinetist välja ja näed hea välja ning siis räägib keegi sulle imelisest arstist, kelle tulemused on eriti loomulikud. Lähed ka sinna ja tema soovitab süste siia või sinna taas. Ja nii see läheb, neid aina tuleb ja tuleb, kuni ühel hommikul avastad peegli ees: "Kurat, asi ei paista enam õige.""

Cox teadis, et on liiale läinud, kui ta sõber teda vaadates rangelt teatas "Oi! Ei enam!" Pärast seda otsustas Cox neid protsesse hoopis tagasi pöörama hakata. "Mul on kõik täitesüstid ära lahustatud. Olen nii loomulik, kui võimalik," kinnitab ta. "Ma tunnen end paremini, sest näen taas välja inimene, kes ma olin. Loodan seda vähemalt." sõnab ta ja tunnistab, et on üllatunud, kuidas aina uusi ja uusi masinaid iluvallas sigineb. "Ma ei tea, mida tulevik toob, kuid tean, et tahan välja näha loomulik. Hetkel piirdub ta laserravide, mikronõelamise ja välispidiselt aitavate tehnoloogiatega, mis lihaseid pinguldavad ja välimust parandavad.

Kogemus õpetas talle vananemisega leppimist. "Asjad muutuvad, gravitatsioon teeb oma töö. Püüdsin seda takistada, ent see muutis mu võltsiks. Nägu ja lihased peavad liikuma, eriti kui sul on õhuke nahk nagu minul. Need ei ole kortsud - need on naerujooned. Olen aru saanud, et täitesüstid ei ole mu sõbrad."