Võta pilt kaasa
Jah, me oleme seda juba varem öelnud ja tuletame nüüd veelkord meelde. Võta juuksurisse minnes alati kaasa reaalselt saavutatavat tulemust näitav pilt, mis sinu visiooni juuksurile selgelt ja objektiivselt edasi annab. Sõnadega ei ole tavaliselt kuigi lihtne anda edasi just seda konkreetset lõikust ja tooni, millest sa unistad. Pilt on tõepoolest väärt rohkem kui tuhat sõna.
Leza Duncan lisab: „Ole valmis oma juuksuriga võimalikult avatult suhtlema ning võtma vastu ekspertsoovitusi, mis sinu juuste puhul kõige paremini töötab ja mis mitte. Alusta sellest, et räägite kõigepealt läbi soovitud juuste pikkuse ja leia fotod, mis just sinu unistuste soengut näitavad.“

Tule kohale puhtana
See tuleb küll tõelise šokina, kuid paljud inimesed lähevad tõepoolest juuksurisse peaaegu nädal aega pesemata juustega. Kuigi mingis mõttes võib see tunduda loogiline, kuna juuksuris lähed tihtipeale esimese asjana kiharaid pesema, siis tegelikkuses ei ole kohutavas seisukorras juustega juuksurisse minek viisakas ei sinu ega ka juuksuri suhtes. Kui soovid juukseid värvida, siis aitavad puhtad juuksed värvil ühtlaselt ja põhjalikult peale kanduda. Kui soovid lõikust, siis võivad mustus, stiliseerimistooted ja kuivšampoon juuksed peadligi hoidma panna ning juuksur ei saa rasuste juuste põhjal sulle ka terviklikku pesueelset konsultatsiooni anda. Seega on juuksurisse minnes parim pesta juukseid külastusele eelneval päeval.
Kuldreegel, mida silmas pidada: kui sinu juuksed tekitavad mustuse tõttu sinus juba vastikustunnet, siis tunneb juuksur end neid katsudes veelgi kohutavamalt.
Etiketientusiastid otsivad igas eluolukorras õiget protokolli, alates igapäevasest kuni piduliku soenguni. Jäta need kolm reeglit meelde ja käitu järgmisel korral juuksurisse minnes kui tõeline ekspert.

Allikas: Health.com