Tekst: Merje Merdik

Mida toode teha lubab?

Kolmeastmeline hoolduskomplekt huultele, mis taastab huuled ja kõrvaldab mikropraod, kuivuse ja valu tunde. Annab huultele pehmuse ja ilusa, terve ilme.

Samm 1: koori

Väike maagiline rätikuke, mis pakist number 1 välja ilmub, tundub kui tavaline meigieemaldussalfrätiku miniversioon, ent huuli sellega hõõrudes hakkab tõepoolest maha kooruma kiht surnud rakke.

Enne koorimist eemaldasin nahalt küll kauapüsiva huulepulga hoolikalt, nii et jälgegi ei paistnud, ent koorimisrätiga hõõrudes tuleb veel ka toonitud väikseid naharullikesi, mis annab märku, et kõike ma ilmselt meigieemaldiga maha ei saanud. Huultel on väga palju siledam ja puhtam juba olla, veidi kuiv vast vaid.

Samm 2: maskita

Kahe plastiku vahele paigutatud huulekujuline paber on geelise vedelikuga  koos. Mis ma sellega teen? Püüan paberit suule "kleepida", ent asjatult. Vaatan veelkord pakki, millel seisab selgesõnaliselt "hüdrogeeline mask" ja mõistan, et kahe läbipaistva plastiku vahel on ka geeljas läbipaistev huulekujuline mask, mis hoopis suule kleepida tuleb. Esmapilgul seda ei märgandki hämaras toas - selgub hoopis, paber, mida esmalt kleepida püüan, on hoopis katteks ja õige maski märkamiseks.

Õige asi lõpuks huultel, näen naljakas litsutud megahuul välja ja saadan pildi ka kolleegile, kes kohe arvab: see on küll meeste lemmikhetk päevast, sest järgmiseks 15 minutiks on mu suu ju suletud!

Veidi mõtlen, kas suur geeljas huulemask ikka peab vastu huuleümbrust ka puutuma, ent selle mure kummutab kiirelt guugeldamine - jah, nii see käibki.

Samm 3: niisuta

Kääridega paki avades mõsitan et seda toodet on seal sees palju. Õrnalt pigistan mesise nektari näpule ja hõõrun geelmaski alt vabastatud huultele: rikkalik, väga mesine, väga valguv, väga mõnus. Tegin õigesti, et selle protsessi just õhtul ette võtsin sest sellele essentsile miskit hommikul peale kanda küll ei saaks. Jätan mesise olluse huultele toimima ja uinun.

Järgmine päev...

...olen unustanud eelmise õhtu katsetused, ent taban end huulepulka peale kandes mõttelt, et midagi on teisiti: minu huuled on justkui täidlasemad ja siledamad, huulepulk kandub peale justkui iseenesest ja ka kuivemaid kohti ei ole. See efekt jääb püsima veel mitmeks päevaks.

Otsus: Huuled on alles ja vägagi mõnusad! Hea meelega kasutan seda teinekordki! Väga taskukohane viis huultele hellust pakkuda!