Kui palju paned rõhku ilutoodetele?

Mitte väga. Mul pole isegi selliseid asju, mis võiksid olla kasulikud, näiteks näopuhastustooted. Ma ei viitsi sellega tegeleda. Toimetan nagu täiesti tavaline mees: pesen ja kasutan näokreemi, kuna nahk on vahel kuiv ja vajab niisutust. Mõni lõhn on mul ka, lemmikud on praegu YSLi parfüümid.

Tegelikult arvan, et kogu väline efekt on sisemaailma peegeldus. Tean väga hästi, et kui mul on toitumine paigas, st söön tervislikult ja mitmekesiselt, on seda näha ka välimuses. Puhas toit, piisavalt und ja mõõdukalt sporti on minu ilunipid.

Mis on parim moenipp, milleni oled ajaga jõudnud?

Neid on kaks: vähem on rohkem ja enda stiili kujundamine peaks algama seestpoolt. Kui inimene on tasakaalus, siis pole vahet, mis tal seljas on, sest ta kannab selle välja.

Vahel vaatan mõnda inimest ja mõtlen, et kas need riided talle ikka sobivad, aga siis näen, et tema olemus mängib selle välja. Ega ükski soeng ole ju ka iseenesest ilus või kole – see sõltub ikka inimese näost, peakujust ja olekust.

Olen ka enda puhul märganud, et mingid asjad, mis mulle varem ei sobinud, on nüüd n-ö parajad, sest olen inimesena muutunud ja oskan neid kanda.

Pikemalt saad Kristjan Kasearu elust, ilust ja moeteemadest lugeda novembrikuu Anne & stiiliga kaasas olevast ajakirjast Aadam.