Ükskõik, kas valid erksa punase või puuderroosa tooni, võib veidi tervema jume loomine põskedel olla kõik, mida sina ja sinu julge huulepulgavalik parima tulemuse saavutamiseks vajavad. Loe edasi ja saa teada viis parimat huulepulga ja põsepuna kombinatsiooni, mis sobivad igale nahatoonile.

Pane burgundiapunane huulepulk paari kirsipunase põsepunaga

Rikkalikul tumepunasel huulepulgal (eriti sellisel, millel on veidi pruunikas alatoon) on võime iga nahatoon tõeliselt säravaks muuta, kui seda kanda nii huultel kui ka põskedel. Kõigepealt kanna huultele tugeva katvusega huulepulk. Nüüd kasuta sama tooni põsepuna. Tulemus: modernselt veinipunane välimus. Boonus: selline toon sobib ideaalselt ka lauvärviks.

Pane fuksiatoon paari puuderroosaga

Kui otsid põsepuna, mis sobib ideaalselt tähelepanu püüdva fuksiatooni huulepulgaga, jää siiski roosa tooni juurde, kuid vali midagi õrnemat. Pehme ja veidi tuhm roosakas toon toimib antud juhul eriti hästi ning sobib suurepäraselt heleda nahatooniga. Kui sul on tumedam nahatoon, vali roosa põsepuna, milles on veidi aprikoositooni, kuna liiga hele põsepuna võib tunduda tuhm.

Pane lilla paari virsikutooniga

Kui ükskõik, missugusele nahatoonile lillat kanda, siis selle külm alatoon võib nahalt visuaalselt eemaldada kogu loomuliku sära. Seetõttu leia sooja alatooniga virsikukarva põsepuna, milles sisalduksid ka õrnad säratükid, et luua tõeliselt elujõust pakatav tulemus. Tumeda nahatooni puhul toimivad ka oranžid põsepunad, mis loovad eriti erilise efekti.

Pane kokku tomat ja mandariin

Tomatikarva huultes on midagi niivõrd lõbusat. Selles sisaldub tumepunase huulepulga julgus, kuid see näeb välja päikselisem ning loob pehmema mulje. Selleks aga, et kindlustada välimuse korrektsus ja puhtus, leia sarnast efekti loov põsepuna. Nüüd tee kindlaks, et kannad seda nahale piisavalt. Mida tumedam sinu nahatoon, seda julgem võid seda peale kandes olla.

Pane šokolaadine huul paari moonikarva põskedega

Pruunidel huulepulkadel on tavaliselt üsna külm alatoon, mis võib aga nahas olevaid sinakaid alatoone rõhutada. See omakorda tekitab tuhmi mulje. Vii kogu välimus taas tasakaalu sooja punaka põsepunaga.

Allikas: Byrdie