Särav nahk

Kui nahk särab, siis paistavad ka sinu hambad kohe säravama ja eredamana! Selleks võid kasutada näiteks vedelat särakreemi, mida saad oma näokreemiga segada.

Tagasi algusesse

Ei pea vist üle kordama, ent teeme seda ikkagi: hammaste harjamine ja hambaniidi kasutamine ennetab hambakatu teket, mis mõjutab ka sinu hammaste värvi.

Oota enne hambapesu

Kui oled joonud midagi happelist, näiteks greibimahla, siis tasub hammaste harjamisega oodata, kuna vastasel juhul võid hoopis happed endale sügavamale hamba sisse harjata. Seda tehes söövitad aga hambaemaili, mis on sinu hammaste väline kaitsekiht.

Proovi midagi sinist

Sinise alatooniga või lillakad huulepulgad jätavad illusiooni, et sinu hambad on valgemad. Sinine on samamoodi külm toon nagu valge sinu hammastel ja tänu sellele toob samasuguse alatooniga huulepulk või -läige selle kenasti välja.

Söö kõvemaid puuvilju

Tugevate ja krõmpsude puuviljade näksimine aitab ka hambaid valgemaks teha, kuna hõõrdumine sinu hammaste vastu pühib hambakatu õrnalt ära. Elagu õunad ja porgandid!

Kõrred

Kui jood limonaadi, veini või mistahes värvilist jooki, eriti parkaineid sisaldavat, kasuta selleks kõrt. Kui näiteks veini kõrrega juua ei saa, siis soovitatakse pärast joogi lõpetamist vähemalt suud veega loputada. Muidu jääb ka sinu sülg punane ning värvained saavad sinu hammaste külge kauem kinnituda ning neid määrida.