"Olin varastes 20ndates, püüdes paljus alles selgusele saada ja ning leida oma väärtust tööstuses, mis hindab sind vastuoluliselt kõige järgi, mida sul pole, aga ka kõige järgi, kes sa oled. Mitte piisavalt peen, mitte piisavalt kena, mitte piisavalt etniline, samas juba järgmisel päeval liiga kõhn, liiga etniline ja liiga ilus. See tundus võimatu ja veetsin õhtuid, mattes oma segaseid tundeid juustuvõileibade ja odava veini alla," tunnistab naine, kuidas eneseotsingud segadusttekitavad olid, nagu miljonitel noortel.

Meghani suhtumine muutus ühe juhusliku kohtumise läbi prooviesinemisel, pärast mida hakkas ta alles nägema tõelist iseennast meigikihtide all. Vestlus, mis muutis ta elu, oli April Websteriga, kurikuulsa castingu-juhiga, kes on seisnud ka projektide "Star Trek" ning "Lost" taga.

"Ma polnud teda varem kohanud ja minu esimesel prooviesinemisel temaga peatas ta mind keset stseeni ja lihtsalt sõnas: "Sa pead teadma, et sa oled piisav," kirjeldab naine lihtsat lauset, mis muutis tema suhtumist endast kogu eluks. Webster pidas silmas, et Markle on piisavalt hea ka liigse pingutuse ja meigita, tema endana. "Ma olin sõnatu. Keegi polnud kunagi varem seda minus näinud või seda mulle vähemalt öelnud, aga selles väikeses toakeses Burbankis see juhtus. Minu esimene reaktsioon oli naeratada, naeratada palju. Ilmselt selleks, et hoida pisaraid tagasi."