Meghan pajatas ajakirjale Hello antud intervjuus veidi oma lemmikutest: "Minu ilurutiin on väga lihtne. Ma nimetan seda viie minuti näoks. Selle saladuseks on Yves Saint Laurent Touche Éclat valgustpeegeldav pliiats, koolutatud ripsmed, ripsmetušš,huulebalsam ja veidi põsepuna."

Touche Éclat'kirjeldades selgitab ta: "See hajub, see on kompaktne ja kui teed 17-tunnise tööpäeva, ilma et sul oleks midagi muud peale kantud, näed ikka suhteliselt elus välja. Suhteliselt."

Kui Markle soovib veidi dramaatilisemat meiki, võtab ta appi MAC Teddy Eye Kohl kuldjaspruuni silmapliiatsi. Tema meigikoti teised must-have tooted on aga NARS põsepuna toonis Orgasm, Diorshow Iconic ripsmetušš ja Make-up Forever HD puuder. "See jätab naha läikivalt värskeks, aga mitte rasvaseks-läikivaks," räägib ta oma lemmikupuudrist. Tema kotikeses peidab alati end ka Shu Uemura rispmekoolutaja, Fresh Sugar Advanced Therapy Lip SPF 15 huulehooldaja. "Olen proovinud kõiki huulepalsameid, aga see on parim! Pehmed, musitatavad ja võised huuled."

Ja nüüd teame ametlikult, kes neid musitada saab!