1200 meigifänni silme all meigidemonstratsiooni tehes tunnistas ta, et kasutab ta Preparation H hemorroidikreemi väikeste silmaaluste kortsukeste silumiseks, enne kui tumedamaid kohti peitekreemiga katma asub.

Kreem maksab vaid veidi enam kui 6 dollarit ja kuigi lõhnab halvasti, töötab tema sõnul suurepäraselt, vahendab People meigispetsi jagatud infot. "See pingutab nahka. See on väga-väga vana nipp," märkis ta, et pole esimene ega viimane, kes seda kasutab.

On aga eksperte, kelle sõnul on see väga riskantne ettevõtmine, eriti siis, kui sul on aknele kalduv või tundlik nahk.

"Kui oled tundliku nahaga, võib tekkida nõelamistunne ja ajutine punetus peale kandes. Aga mitte kõigil ei tekki seda ja vahel võib vastureaktsioon tekkida ka mõne muu toote suhtes hoopis, mida hiljem peale kantakse, ning seda süüdistatakse alusetult," tunnistab The Dermatology Review veebileht, kus oma ala eksperdid nõu jagavad.

Aknele kalduva naha puhul ei pruugi Preparation H olla parim lahendus, sest on õlipõhine ning võib tekitada komedoone.

Ka hinnatud veebilehed StyleCaster ja Self hoiatavad hemorroidukreemi näol kasutamise eest, eriti silmaümbruses. "Pikaaegne kasutamine võib viia õhema ja õrnema nahani ja kuna need sisaldavad hüdrokortisooni, võib see kaasa tuua neerupealiste töö häireid, mis aga vastutavad su keha stressireaktsioonide ja suguhormoonide tootmise eest."

Kuigi usume, et Mario Dedivanovic on oma ala absoluutne ekspert, ei soovita me selle vahendiga enne arstidega konsulteerimist eksperimenteerima hakata.