Erksad silmad

Erksavärvilised lauvärvid valitsesid Marni ja Missoni kevadsuviseid moelavasid. Sellest on eeskuju võtnud ka mitmed kosmeetikabrändid, andes välja säravaid värvipalette. Hayashi sõnul on suurim trend sel suvel just sinine lauvärv.

Missoni

Naturaalne

Ütle hüvasti ohtrale kontuurimisele ja raamitud suurtele kulmudele. "Värske beebinahk vähese kontuurimisega on 2018.aastal saamas uueks trendiks," ütleb Hayashi. Et sellist välimust luua, kanna nahale päikesepuudrit. See annab mõnusa päikesesuudluse saanud ilme.

Graafiline lainerijoon

Nüüd on aeg uuesti välja tuua lainerijoon. "Alustades klassikalisest konkreetsest kassisilmast ja lõpetades hajutatud rokenrolli stiilis kassisilmaga, on nüüd aeg luua oma stiil laineri kasutamiseks, et rõhutada individuaalsust," soovitab meigikunstnik.

Päikeselised silmalaud

Goodwin soovitab silmalaugudele lisada tsitrusetoone ning sellega katta terve silmalaug.

Salvatore Ferragamo moe-show

Sära eredalt

Lase end lummata litritest. "Olemas on nii palju värve ning see on täiuslik vahend, et täiendada silmalainerit või lauvärvi peenel viisil. Sa võid seda kasutades luua julgeid kujusid või klubidesse sobilikke huuli," ütleb Goodwin. Sir John kasutas seda stiili ka Beyoncé ikoonilisel Coachella esinemisel. Sellest ei ütle ära ka muud festivali külastanud staarid.

Vanessa Hudgens

Mine galaktiliseks

Jah, see on kindel - huuleläiked on tagasi ja kanda kinnitanud. "Holograafilised huuleläiked näevad lahedad välja ning on alatähtsustatud, kandes koos tugevate kulmude, ripsmetuši ning pehmelt välja toodud põskedega," selgitab meigikunstnik. Et veel ekstramõõded luua, kanna õrnalt toodet ka silmalaugudele ja põsesarnadele.

Allikas: Elle.com