CATHERINE ZETA-JONES
Leotab juukseid õllega

"Alkohol eemaldab kõik mustuse juuksepinnalt ja rasu," selgitab juuksespetsialist Amy Mrkurnic. Pärast pesemist kuivata juuksed rätikuga ja masseeri tassitäis õlut juustesse. Kata vannimütsiga viieks minutiks ja loputa siis. Ära sellele kallist käsitööõlut kuluta: kasuta parem ära kapinurgas peost jäänud tundmatum purgike ära.

MIRANDA KERR
Koolutab ripsmeid lusikaga

"Parima tulemuse saavutamiseks soojenda lusikat kuuma vee all või föönita veidi soojaks," soovitab selle nipi puhul New Yorgi meikar Patrice Evangeline. Kausjas osa silmade poole, aseta lusikaäär ripsmepiirile ja suru siis ripsmeid vastu kaarjat väliskülge."

DENISE RICHARDS
Niisutab juukseid avokaadoga

"Teen seda ka ise," sõnab Amy Mrkurnic. "Et see veel efektiivsemalt mõjuks, sega avokaado supilusikatäie oliiviõliga, pane segu juustesse, ent väldi peanahka!"

MIRANDA KERR
Paneb huulepalsamit ka silmadele

"Tähtis on, et kasutaksid looduslikku huulepalsamit.  Läiked võivad poore ummistada ning kleepuvad olla, ent palsam silmanurkadesse mõjub hetkel mil muud sära sinna panna pole, lausa silmiavavalt," kinnitab Evangeline.

LADY GAGA
Eemaldab meiki plaastriga

Võid seda proovida, ent ettevaatusega! "Sära võib olla raske eemaldada, nii et teip või plaaster aitab küll, kinnitab meigiekspert Stefanie Syat. "Kangast plaaster on nahale kõige õrnem, aga kui su nahk on õrn või punetavusele kalduv, väldi sellist karmimat meigieemaldust!"

Allikas: Womanshealthmag