Lisaks juuksetüübile ei pea sa muretsema ka värvi osas, sest võid proovida igasuguseid juuksevärve. Kui värvida ei taha, siis nagu ennist mainitud, sobib see kõikide toonidega ehk ka sinu loomuliku juuksevärviga. Kui tahad soengut korras hoida, siis peaksid käima aeg-ajalt juuksuris, kuid samas pole see soeng nii pretensiooniks kui sirge tukk, mis väljakasvanuna näeb lihtsalt õudne välja.

Vaata galeriid staaridest, kellel on õlgadeni juuksed. Leia enda jaoks sobiv ja ammuta siit inspiratsiooni.

Emilia Clarke on ülihea näide sellest, võid katsetada ka julgelt plaatinablondi juuksevärvi, mis näeb eriti krõbe välja koos tumedate kulmudega. Nii värske, kuidas samas nii kaunilt julge! Kui soovid sellist stiili, siis on oluline, et juuksevärvi pidevalt värskendaksid.

Emilia Clarke

Oprah Winfrey läikiv ja kohev föönisoeng nõuab ühte korralikku juukseharva ja läiget lisavat juukseseerumit.

Oprah Winfrey

Kate Mara muudab soengu huvitavaks ja kohevaks rannalike lainete ja tupeerimisega.

Kate Mara

Olivia Culpo soeng on suurepärane neile, kellele meeldib Kim Kardashiani stiilis lakutud peadligi hoidev soeng, kuid kes ei viitsi hoolitseda pikkade juuste eest. Kui meeldib, siis tee ära, sest sobib ka lühikeste juustega.

Olivia Culpo

Yara Shahidi on teinud täpselt keskele pisikese seitli, mis jaotab tema kihvtilt lokkis ja kohevad juuksed kahele poole.

Yara Shahidi

Lucy Hale on tuntud oma tumeda juuksevärvi poolest ja need õlgade poole jäävad kerged lained annavad soengule täpselt selle õige julguse ja karakteri.

Lucy Hale

Kerry Washington näitab oma soenguga, kuidas kõrgläige, kerge bob ja terav äär näeb lihtsalt ülihea välja.

Kerry Washington

Jessica Alba kiharad on küll pisut pikemad, kuid sellegi poolest on ta suurepärane eeskuju, kuidas kerged lokikesed on kas väga retrolikud või rannalikud. Kuidas saada juukseotsad alt pisut lainetama või natuke lokki? Kasuta sirgendajat.

Jessica Alba

Kylie Jenneri klassikaline pikem bobisoeng näeb alati ajatu välja.

Kylie Jenner

Margot Robbie soeng on näide, kuidas üle pea kammimine on lihtsam, kui õige poolituskoha leidmine. Kui soovid sellist tulemust, pead kasutama pisut juuksegeeli ja tulemuse hiljem lakiga fikseerima.

Margot Robbie

Freida Pinto soengustill pole ilmselt paljude igapäevane eelistus, sest see jätab mulje nagu oleksid just pead pesnud, aga kuivatamiseks polnud aega. Kui soovid aga nii-öelda wet looki, siis kasuta mõnda selleks mõeldud juuksegeeli.

Freida Pinto

Kui soovid sellist kaunist soengut nagu Emma Stone’il, siis kasvata pikk küljele ulatuv tukk ja värvi juuksed punakasoranžikaks. See on kaunis ja õrnalt naiselik.

Emma Stone

Sienna Miller on suurepärane näide, kuidas beach-look võib ülihea välja näha, kui sul on kergelt lainelised nisublondid juuksed.

Sienna Miller

Rihannal on olnud igasuguseid soengud, aga see on kihvt näide, kuidas säravad tumedat värvi lokikesed on väga ilusad ka lühikesena.

Rihanna

Rosie Huntington-Whiteley kannab välja ka lühemat sorti triibutatud soengu.

Rosie Huntington-Whiteley

Jessie Ware’i lihtne ja julge õlgadeni soeng on hea viis toomaks esile oma lemmik-kõrvarõngad. Tuleb vaid juuksed kõrva taha lükata, aga lühike soeng toob selle eriti hästi esile.

Elizabeth Olsen on tõestus sellest, et kui lõikad juuksed õlgadeni, siis need ei nõua ei-tea-mis-hooldust, vaid piisab sellest, et tõmbad juuksed kerge käetõmbega paremale ja kõik näeb šikk välja.

Elizabeth Olsen

Selena Gomezil on paksud juuksed, mis on täis elujõudu ja näevad nii pikalt kui ka lühikeselt head välja. Mida suuremaks sa soengu föönitad, seda ülbem see tundub.

Selena Gomez

Elisabeth Moss tõestab oma lühikese blondi soenguga, et kui tekib tuju keerata sinna mõned lokikesed, siis pole selleks vaja pikki juukseid.

Elisabeth Moss

Jennifer Lawrence’i hästi hooldatud õlgadeni juuksed on näide, et kui tahad, siis võid värvida need ka jäiselt valgeks ja ikka näeb kõik hea välja.

Jennifer Lawrence

Solange Knowlesi soeng tõestab, kui sul on lokkis juuksed, siis õlgadeni pikkus sobib sulle ideaalselt. Ülevalt kammid soengu mõnusalt sirgeks, siis alla võid julgelt jätta lokid.

Karlie Klossi soeng kuulub tõenäoliselt 1970. aastatesse ja on mõnusalt rannalik, ent teisalt julge ja vaba.

Karlie kloss

Kate Mara küll oli korra siin, aga toome ta korra veel esile, rõhutamaks tema laheda lühikese soengu teravust ja stiilsust.

Kate Mara

Chrissy Teigeni soeng on näide sellest, et kui soovid mängida pruuni ja blondiga, siis sega need omavahel julgelt kokku ja anna minna!

Chrissy Teigen

Kui tahad midagi suurt, kohevat, pisut sassis ja blondi, siis järelikult on Khloé Kardashiani soeng just sulle!

byrdie.co.uk