Kui tobe nimi inglise keeles kõrvale jätta (hair plopping - karmis tõlkes võiks see olla "juuste sulpsutamine"), siis on tegu uusima ja kuumavaba meetodiga, milles kasutatakse lokkis juuste kuivatamiseks rätikut ja õhku. Wes Sharpton, New York City Hairstory salongi vanemjuuksur selgitab, et tegelikult on asi lihtne: pannes juuksed rätikusse keeratult turbanina pähe, tõmbavad krussid ise end kokku umbes nagu akordion ning kuivavad kiiremini, võrreldes traditsioonilise õhu käes kuivada laskmisega.

"Mida rohkem sa oma juukseid kuivades katsud, seda suurema tõenäosusega lähevad need kahuseks," teab Sharpton rääkida. Ta soovitab hair ploppinguks kasutada kerget ja hästi niiskust imavat kangast, näiteks rätikut, mis aitab kiirendada kuivamisprotsessi.

Ja kuigi oma lokkide hoolikas paigutamine spetsiaalsesse rätikesse kõlab palju uhkemalt, sõnab ta, et tegelikkuses võib kasutada ka vana suurt T-särki. "See on miski, mis on ilmselt sul juba kodus nii ehk naa olemas ja kui see on puuvillast, tähendab see, et tegu on vägagi vettimava materjaliga."

Kuivatamiseks aseta juuksed lihtsalt särgi keskele ja kasuta käiseid, et turbanike pea peale kinnitada. 10 minutit hiljem päästa kiharad valla ning pigista sama rätikuga neid kokku veel.

Nii et, kallis krussitar, järgmine kord kui pesed oma juukseid, proovi seda - jäta kõik kuumtöötlusvahendid nurka ja haara midagi kallima pesukorvist (puhta pesu!).

Et paremat aimdust protsessist saada, vaata ka ülaltoodud videot!