Tuli

Jäär, Lõvi, Ambur

Sellele elemendile on omane olla tuline, äkiline ja taiplik. Teed enne, kui mõtled. Keevaline veri, tuline pea, ülimalt seksuaalne – sul on plahvatuslik iseloom.

Sobivateks koostisteks Sinu parfüümis on – vürtsikas, puuviljane, soe, rikkalik. Usutakse, et sellised lõhnad tõstavad ja taaskehtestavad kandjat.

Soovitus: Calvin Klein One Summer

Vesi

Vähk, Skorpion, Kalad

Püsimatus, emotsionaalsus, terav tundlikkus on su peamised iseloomujooned. Leiad alati probleemidele lahenduse, kuigi ise ei pruugi seda  teada ja arvad, et oled väljapääsamatus olukorras.

Sobivad koostised Sinu parfüümis on roosilised, lillelised, õrnad ja pehmed. Need lõhnad aitavad vähendada ärevust, stressi ja edendavad vaimset tasakaalu.

Soovitus: Boucheron Quatre

Õhk

Kaalud, Veevalaja, Kaksikud

Oled alati seltskondlik, jutukas, lõbus ja elava iseloomuga. Õhu element seostub mõtlemisega, seega oskad alati leida loogilisi mõistlikke järeldusi ja selgitusi.

Parfüümis domineerivad Sulle sobivaimates parfüümides rohelised, taimsed, tsitruselised ja värsked koostisosad. Värsked lõhnad toetavad vaimset tegevust ja õhutavad loovat mõtlemist.

Parfüümisoovitus: Elizabeth Arden Green Tea Fig

Maa

Kaljukits, Sõnn, Neitsi

Praktiline ja reaalsust tunnetav inimene – ei mingeid jalustrabavaid plaane ega projekte. Tunnistate ainult seda, mida saate oma silmadega näha ja oma kätega katsuda või tõestada faktidega, fantaasiateks pole aega. Teete tegusid, mitte ei lobise niisama.

Karamell, maine, sensuaalne ja magus – need koostisosad on sulle sobilikud. Sellised parfüümid on kandjale mugavad ja samal ajal ka kasvatavad teda. Mis on ilmselt seotud ka mugavustoiduga – miski, mida sa oled varem söönud või kodune toit. Samamoodi ka lõhnaga – tuttav lõhn tekitab rahulolu.

Soovitus: Lushi parfüüm I'm Home

Allikad: Koduhaldjas, Scentbird