Meigivabad pildid on justkui uus nurk enesepaljastusest ka staaride jaoks - Alicia Keys, Chrissy Teigen, Lady Gaga, Heidi Klum on vaid mõned, kes meigivaba pildipostitustega kaasa on läinud, näidates oma pehmemat, inimlikumat poolt, ent lisaks sellele, et need mõjuvad inspireerivalt mõnele, loovad need siiski meigivabast ilust ebarealistliku pildi, vahendab Business Insider. Kunagi pole staari meigita pildil kortse, punne ega ebaühtlusi, nii et kiire pilguheit võib tekitada arusaama, et selline ongi loomulik ilu. aga see pole nii loomulik ühtki!

Lähemal vaatlusel ja veidikeste teadmiste abil on tuvastatavad nii ripsmepikendused, huuletäitesüstid, kulmuhoolitsused ja kallite spaahoolduste tulemused, mis tavainimesele pole mingilgi moel vähemalt sellises koguses kättesaadavad.

Näiteks jagas Kourtney Kardashian juunikuus videot, kus talle tehti "vampiirihoolitsust" - tema nahka torgitakse tema oma verega täidetud nõelakestega, mis noorendavat nahka. Sellise hoolduse ühe korra hind on New York Timesi andmeil vahemikus 900-1500 dollarit.

Võib-olla peaksid staarid näilise meigivabaduse asemel olema hoopis avatumad rääkima erinevatest protseduuridest, mis nad oma välimuse nimel teinud on. YouTube'i staar Gina Shkeda on siinkohal ideaalseks näiteks oma märtsikuise postitusega, kus austajad kiitsid tema välimust ja ta avameelselt vastas: "Kullake, mul on microblade'itud kulmud, ripsmepikendused ja huuletäitesüstid tehtud - ma ei näe selline välja. Hoopis sina oled veatu!"

Oleks vaid selliseid staare rohkem!