Tekst: Merje Merdik

"Seekord tegime lihtsa ja huulele rõhku paneva meigi," kirjeldab Miller, kes eenmaa jumestuse eest enne esinemisi vastutab. "Tavaliselt teen talle kreisid üle võlli meigid I Wear* Experimentiga esinemiseks, seekord oli aga soov Metsakutsu poolt klassikalisem ja tagasihoidlikum."

Kuidas saavutada aga loomulik meik tele jaoks, kus prožektoritekuum ja liikumine? "See on tugevam kui tavaliselt, lava jaoks teen tugeva põhja alati, et tantsides-lauldes ei tuleks punetust nähtavale," selgitab ta, et hea jumestuspõhi on püsiva meigi alustala. "Silma tegin mattide toonidega hästi loomuliku heleda ning rõhutasin lau murdumiskohta tumedamaga. Huul sai terrakota stiilis punane, mis on väga moes ka."

Kuidas igaüks saaks sel kevadel trendikas olla?
Suund on selline, et tähtis on, et sa tunneks end mugavalt. Kas tahad rõhutada silma, huult või mõlemat - vaba valik. Põhi läheb aga aina loomulikumaks - kontuurimist on aina vähem, tugevalt seda enam ei tehta. Pigem kasutatakse puna, päikesepuudrit ja highlighterit.

Mida rohkem sätendab seda uhkem?
Oleneb olukorrast: kaamera ees välguga näeb tugev sätendus välja nagu sa higistaks ja leemendaks. Balanss peab olema matil ja säral. Ongi erinevad kohad, mida rõhutatakse: põsepuna peale või alla pannakse puudrist või kreemjat highlighterit, mida ka ise teen, et anda sära põsele. Päikesepuudrit pannakse ka näo kõrgematesse kohtadesse. Pigem hästi loomulik põhi ja kulm! Ripsmed on aga jälle moes tükjamad, clumpyd. See käib alati nii, et sa paned ühes osas rõhku loomulikkusele, siis teisalt toonitad miskit.

Mida sa märkad meie tänavapildis, millega naised liiale minema kipuvad? 
Minu jaoks on alati kulm alati tähtis olnud. Seda võiks loomulikuna hoida. Ülejoonistamine on laval ilus, igapäevaselt pole seda aga vaja. hoida loomulikku joont. Värvitud ripsmed ja õrn põsk. Olen alati soovitanud: hoia kotis punane või roosa huulepulk, mida kasutada nii põsele kui huulele.

Mida sa veel mitmeks otstarbeks ise kasutad?
Ma kasutan ka päikesepuudrit nii, et panen ülalaule ja silma alla. Sellega on kaunis värvitud-hoolitsetud, ent mitte meigitud look.