Nahahooldus on alati esikohal

Mis eristab Korea ilutooteid mujal maailmas populaarseist? Nende rõhk on nahahooldusel. Ilus nahk=ilu ja just tänu sellele suhtumisele on nende tooted pühendatud enamale kui sage ja tavaline ilurutiin: meik-maha-kreem-peale. Regulaarne Korea tüüpi ilurutiin hõlmab kuut sammu: topeltpuhastus (üks õlipõhise puhastajaga ja siis üks vahutav puhastaja), toonik, seerum, emulsioon, kreem ja SPFiga BB-kreem.

Hind julgustab katsetama

Juuksemask 2 eurot ning kätekreem imeilusas pakendis 4 eurot - hinnad kohe kutsuvad katsetama uusi ja põnevaid tooteid rahakotisõbralikult.

Tehnoloogia juhib ilutööstust

Korea kultuur on tehnoloogiliselt väga arenenud. Firmad töötavad pidevalt kiire toimega toodete leidmiseks ning uudised uutest toodetest levivad kiiremini kui hommikune parfüümipilv. Ostjad kujundavad turgu, luues nõudluse sotsiaalmeedia abil ning neil on isegi oma ainult ilule pühendatud saade "Get it Beauty", mis koosneb tutvustustest, trendiuudistest, tehnikate tutvustustest ning nippidest.

Ainulaadsed koostisosad

Dr. Jart+ ja teised Korean nahahooldusfirmad kasutavad julgelt ära Korea ainulaadseid taimseid koostisosi. Näiteks soovitatakse pilk peal hoida toodetel, mis sisaldavad bambussappi (rahustab ja niisutab nahka), Korea männi fütontsiidid (rahustavad ja parandavad ärritatud nahka), punane ženšenn (vananemisvastase toimega) ning Korea süsi, mis aitab pooriummistuste vastu.

Eestis pakub erinevaid taskukohaseid Korea ilutooteid Loverte e-pood, mille leiad SIIT