Külliki Pert, kes on näosaate grimmitiimi juht, sõnas Stiil.ee'ga vesteldes, et kui mõni artist otsustab lavagrimmiga karakterina minna õhtul koju või peole, siis antakse talle vajalikud eemaldusvahendid kaasa, kuigi seda sageli just ette ei tule. Meenutagem küll, et Taukar käis näiteks mustanahalise Dr Albanina õhtul veel peolgi ju ja kogus linnas palju tähelepanu ja pilke.

Tavaline meigieemaldi ja seep sageli selle kõige mahasaamisel abiks pole, ent saun ja kuum dušš aitab kindlasti nahapooridest eemaldada spetsiaalsed grimmikunstivahendid. Kõige raskem on nahalt Perti sõnul eemaldada aga erinevaid liime ja totsikutevalik selleks on lausa muljetavaldav, sest pea igale kinnitile on olemas ka oma eemaldi - seda mitte niivõrd selleks, et rohkem grimmitooteid müüa, vaid seetõttu, et on palju erinevaid tehnoloogiaid, millega neid asju toodetakse ja vastavalt siis ka spetsiaalsed eemaldid tehakse. Üht võluvitsalikku meigieemaldit kõige mahasaamiseks näosaate telgitagustes ei olegi, nagu tavalise naise iluarsenalis.

Kõik see kokku kõlab nagu korralik keemiakompott, aga õnneks ei ole ükski senine näosaate artist tugevate allergiatega kokku puutunud, rõõmustab Pert: "Vahel ikka nahk on veidi ärritatud või punetav, aga õnneks midagi hullemat mitte. Tean ka inimesi, kellel on materjalide ja liimide vastu allergiaid, aga siia nad õnneks sattunud ei ole."

Ei totsikutes ega potsikutes ei oska keegi hinnata, kui palju vahendeid hooaja peale kulub, sest saatekarakterid on väga erinevad. Pert on kindel, et just eemaldusvahendite kulu on nii saate kui hooaja jooksul suurim, sest kuigi näiteks mustanahalise kehakatteks vajalikud pulbreid-kreeme kulub ehk ühe inimese kohta palju, ongi sageli saates vaid üks, seega võib olla hoopis, et klassikalise meigipõhja jaoks vajalikke jumestuskreeme ja puudreid kulub hoopis mõnikord enam. Lauvärve ei kasuta üldse iga kord näiteks, toob ta võrdluse kui erinev on materjalikulu saateti. Aga eemaldama peab selle kõik kõigilt alati.

Stiil uuris ka, kas on juhtunud, et mõni grimmivahend otsa saab, ent Perti sõnul sellist asja juba ei juhtu ning varud on korralikud: "Aga midagi võib maha jääda küll. Samas, õnneks siis kellelgi teisel enamasti ikka on. See on nii, et meil kõigil on oma põhivahendid, mis kaasa võtame ja siis on kindlalt selle saate jaoks hangitud spetsiaalsed vahendid, mis on siin ühes kastis koos ja alati olemas."