Nagu selgub, pole ülitegus Madonna sugugi see, kes iluund rahus nautida saab. Mitu tundi ta magab? "Kuus!" vastab ta ning jätkab: "Kui mul veab, on pühapäev vaba, siis kaheksa! Ja see on imeline privileeg juba!" Naha elavdamiseks ja sära andmiseks võid aga olematuid unetunde peita ning määrida end kreemiga, mille purgi hind 250 €. Purgikeses sisaldub muidugi ka ainulaadset termaalvett  M.T.PARCA Thermal Water, mis Itaalia vulkaanipiirkonnas maalekerkiva vee pinnalt kogutakse ja puhastatakse. Seda sama ravivett kasutatakse kohalikes spaades paljude tervisehädade ning nahaprobleemide raviks.

Aga pärast seda üürikest und ei ärka ka tema üles nagu Madonna, keda meie tunneme, vaid paistes silmadega naisena, kes ilmselt sullegi peeglis võõras pole . "Ma ärkan paistes silmadega, nii et kui on varahommik, siis pean esimese asjana panema jääd silmadele, et paistetus alla läheks." Madonna nahahooldussarja MDNA Skin tooted on just mitmetest Madonna oma ilumuredest inspireeritud ja nii leidub seal eelkirjeldatud silmapaistetuse vastu ka silmamask hinnaga 50 €, mille muusikakuninganna jääkappi enne kasutust ekstraefekti saavutamiseks pistab.

Millal ta end aga kauneimalt tunneb? "Tunned end kõige kaunimalt, kui oled rahul endaga, oled enesekindel ja oled teinud midagi head," kinnitab ta taaskord seda, millest räägivad tuhanded ja tuhanded eeskujud.

Madonna nahahooldussarjaga MDNA Skin saad lähemalt tutvuda siin: http://www.mdnaskin.com/global/products.html