Vereplasmasüstid ehk “vampiirihooldus”

Kimi puhul oli tegu Dermapeni hooldusega, kus aparaadiga tekitatud pisikestele näohaavadele tilgutatakse Kimi enda verd, mida on enne töödeldud ja puhastatud. Selleks võetakse patsiendilt verd, asetatakse see spetsiaalsesse tsentrifuugmasinasse, mis kiirete pöösetega verd keerutades eemaldab vereplasma, mis seejärel näole kantakse, olle seda enne mikronõeltega augustanud.

Hooldust kasutatakse on kortsude vähendamiseks, näo­ovaali tõstmiseks, naha silendamiseks ja uuendamiseks. Mikroavad ja toimeained koos ergutavad naha uuenemist ning loomuliku kollageeni ja elastiini tootmist.

Muidugi ei sobi see protseduur igaühele. Vastunäidustusi on palju: autoimmuunhaigused, onkoloogilised probleemid, depressioon, suhkruhaigus, allergiad, rasedus ja imetamine, vanus alla 16 aasta.

Teadlased on välja selgitanud, et kui võtta patsiendi oma verd, “puhastada” plasma erütro­tsüütidest ja leukotsüütidest ning sisestada see keha probleemsetesse piirkondadesse, muutub välimus paremaks. Plasma koosneb 90% ulatuses veest ja 10% ulatuses selles lahustunud bioloogiliselt aktiivsetest ainetest: valkudest, aminohapetest, vita­miinidest, mineraalainetest, fermentidest, hormoonidest ning toitvatest kompo­nentidest – glükoosist ja lipiididest. See “kokteil” on inimese organismi kõigi rakkude elutegevuse alus, võimaldades välimust kiiresti ja efektiivselt korrigeerida ilma plastilist kirurgiat abiks võtmata.

Allikad: Reet Härmat/Anne & Stiil ning internet