beautyblender®it võib kasutada juba enne jumestamist. Sellega saab nahale kanda näo- ja meigialuskreeme muutes näopinna siledaks ja ühtlaseks. Eriti hea on svamm rasvasemate kreemide ja päikesekaitsekreemide puhul. beautyblender®iga tupsutamine aitab kreemidel kiiremini ning maksimaalses koguses nahka imenduda.

Kuiva beautyblender®i teravam otsake on eriti täpne töövahend, millega kanda peitekreemi raskesti ligipääsetavatesse piirkondadesse. Seejärel tuleks peitekreem hajutada ühtlase tulemuse saavutamiseks niisutatud svammiga. beautyblender®i kumera poolega saab ideaalselt tupsutada silmalaule heledamat piimakohvi-tooni ja teravama poolega hajutada silmavakku tumedamat pruuni sügavuse ning kerge suitsususe lisamiseks.

Kandes svammi küljega põsepuna, sära- ja kontuuripuudrit ning hajutades seda seejärel kumera poolega, saavutad imeliselt hajutatud tulemuse ja kadestusväärselt veatu jumestuse. Samas toimib jumestuskäsnake ka maagilise kustutuskummina. Liiga tugevalt peale kantud põsepuna, päikesepuudrit või kontuurijoont saab õrnemaks muuta, kui tupsutada soovitud ala beautyblender®iga üle. Sealjuures ei ole oluline, kas beautyblender® on kuiv või niiske.

Niiske beautyblender®i ja puudriga on hea jumestus lõplikult nahale lukustada. Tupsutades svammi küljega puudrit näo T-tsooni, kinnitub meik kindlalt kuni selle maha pesemiseni. Samal viisil võib puudrit tupsutada ka silmade alla peitekreemi kinnitamiseks.