Järgmiseks soovitab Maret kanda üle kogu näo jumestuskreemi aluskreemi ehk primerit, mis muudab meigipõhja ühtlaseks ja püsivaks. Kui sul on pigem kuivem või seganahk, võid valida aluskreemi, mis sisaldab imepisikesi kumavaid osakesi, mis jätavad mulje, et nahk pakatab niiskusest.

2. Kanna peale jumestus­kreem,

tupsutades seda vaid piirkondadele, mis katmist vajavad, soovitab Maret ja lisab, et maskiefekt on absoluutselt “eelmine aasta”. Nüüd on õige hetk tupsutada peitekreemi silmade alla ja kohtadesse, mis on jäänud ebaühtlaseks. Tavaliselt vajab lisapeitmist ka ninaümbruse punetus.

.

mis võiksid valgust tagasi peegeldada, ning piirkondadeks, kus läige jätab liiga rasuse mulje. Kanna puudrit vaid nina ümbrusesse, otsaesise ülemisele piirile, huulte ja lõua vahel olevale lohule ning põskede ja suunurkade vahelisele alale.

.

4. Maret soovitab katsetada

kreemjate põsepunade, helestite ja päikesepuudritega, sest need hajuvad tänu näonaha soojusele loomulikult ja kindlustavad “sisemise sära” efekti.

Kasuta päikesepuudrit põsesarnade all ja oimukohtades. Järgmise etapina tupsuta põse keskele põsepuna ja hajuta see päikesepuudriga kokku. Viimase sammuna kanna helestit põsesarna tippu, ülahuule kohale, kulmujoone kohale ja välisnurka selle alla.

Nipp!

Tahad, et nahk jätaks mulje, nagu oleksid äsja kosmeetiku juurest niisutuskuurilt tulnud? Sega jumestuskreemi hulka pisikesi säraosakesi sisaldavat aluskreemi, nii pääseb kuma paremini esile.

.
  1. Näokreem Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (30.-)
  2. Väsimuse märke vähendav aluskreem Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer (15.35)
  3. Jumestuskreem Maybelline Super Stay 24h Full Coverage Foundation (14.99)
  4. Valgustpeegeldav põsepuna Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush (26.90)
  5. Helestav pulk Make Up Factory Art of Glow Stick (22.-)

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta märtsinumbris.