Supermoodi seerum Egoboost Eyes Wide Open

Alusta päeva silmiavava kogemusega! Seerumi peamised koostisained on Soomest pärit käsitsi korjatud looduslik Chaga seen ning Liftonin Xpressi ühend, mis muudavad toote kergesti imenduvaks ja pakuvad pinguldavat efekti.

Seerum Eyes Wide Open on ideaalne toode vähendamaks väsimuse märke. See annab hetkega silmaümbrusele helgema ja nooruslikuma välimuse. Seerum rikastab nahka antioksüdantidega ja loob märgatava pinguldava efekti. Peale kohese mõju aitab seerum vähendada silmade ümbruses ka turseid ja vananemisilminguid. See aitab ideaalselt peita unetuse ja stressiilminguid, et näeksid välja värske ja veatu.

Testis Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik: “Ma ei ole suur silmaseerumite kasutaja olnud, aga näen selleks üha rohkem vajadust. Töötan iga päev arvutiga, kannan läätsi ja unetundegi kipub tihti väheseks jääma – muidugi peegeldub see kõik ka peeglisse vaadates. Seega oli testitav silmaseerum mulle just õige toode … Kandsin seerumi näole igal hommikul nädala jooksul. Tegemist on väga meeldiva avastusega just minusugustele naistele, kes on kärsitud ja soovivad tulemust kohe näha. Silmaümbrus ja pilk tunduvad pärast mõnda tilka seerumit kohe klaarimad, nahk on niisutatud ja puhanud. Hea leid!”

The Body Shopi pinguldav ja vormiv seerum Roots of Strength


30 ml, 31.80

Tegu on ülitõhusa kreemja seerumiga kortsude silumiseks, naha toonuse ja elastsuse parandamiseks. See on rikastatud kolme võimsa juureekstraktiga:
- ingverijuureekstrakt Madagaskari haljendavatelt väljadelt aitab nahka pinguldada;
- ženšennijuureekstrakt Kirde-Hiina Jilini provintsist on kuulus oma tugevdavate omaduste poolest;
- ruskusejuureekstrakt metsikutest tammikutest aitab nahka ergutada.

Testis keeletoimetaja Jolana Aru: “Kasutasin ingveri, ženšenni ja ruskusega seerumit nii hommikul kui ka õhtul enne kreemi pealekandmist, nagu õpetuses kirjas. Konsistents on tootel väga hea, see ei hakka sõrmedelt maha voolama ja seda on nahale ülimugav kanda. Imendub ruttu. Lõhn meeldib eriti, aga võib-olla seetõttu, et armastan selliseid ürdiseid-rohuseid aroome, samas kaob see ka üsna kiiresti ega tohiks kedagi häirida. Toime kohta ei oska veel täpselt öelda, kuna olen seda vahest liiga vähe kasutanud, aga nahk tundub juba praegu väga mõnus.”

Skeyndor Global Lifti näo- ja kaelakontuure tõstev eliksiir

Näo- ja kaelapiirkonnale mõeldud eliksiir baseerub vananemisvastasel tehnoloogial . Tootel on tõstev ja näokontuure taastav ning pinguldav efekt. Seda võib kasutada hommikul ja/või õhtul. Eliksiir tuleks kanda puhastatud näole, seejärel võib kasutada tavapärast kreemi või teha jumestuse.

Testis juuksur Ly Laidla: “Eliksiir on mõnusa pehme ja sametise koostisega. Seda on väga lihtne näole kanda. Kasutasin toodet hommikul ja õhtul enne tavapärast näo kreemitamist. Nahk on muutunud siledamaks ja pärast nädalast kasutamist tundsin ka pinguldavat toimet.”

Mavexi uuendav õli Sublime Drops

Sublime Drops on igapäevase nahahoolduse ainulaadne ilurituaal. Kordumatu taimsete õlide ja vitamiinide kombinatsioon on nii toitva kui ka antioksüdantse toimega. Paarist tilgast piisab, et nahk uueneks ja oleks pehme, siidine ning elastne. Tänu kaitsvatele ja taastavatele omadustele võitleb õli tõhusalt vananemisilmingutega, parandab naha elastsust, aeglustab kortsude teket ning annab nahale uut elujõudu. Toode pakub kuivale, toitainevaeguses ja stressis nahale hädavajalikku kosutust, aidates sel taastuda. Selle kerge koostis ja taimsete õlide loomulik aroom turgutavad meeli. Õli imendub kiirelt ega jäta nahka rasvaseks. Toodet võib kanda mõnusalt masseerides nii näole, kaelale kui ka dekolteepiirkonda.

Testis fotograaf Anu Hammer: “Õlil on õli kohta väga kerge koostis. See imendus kiiresti ja jättis naha niisutatuks. Tõeline päästja kuivemale nahale! Tootel on meeldiv magus lõhn ja siidine konsistents, millega on mõnus teha kerget näomassaaži. Lõõgastus ja värskus on garanteeritud!”

Vita Liberata vananemisvastane pruunistusseerum näole

Tegu on eriti rikkaliku pruunistusseerumiga, mis silub kortsukesi. Toode sisaldab sertifitseeritud ökoloogilisi tooraineid, neroli-, roosi-, kurgi- ja marulaekstrakti. Tulemuseks on loomulik ja kaunis jume ning siledam ja pehmem nahk. Seerum sobib kõikidele nahatüüpidele.
Kasuta toodet koos päevakreemiga. Sega 1–3 tilka seerumit näokreemi sisse või kanna see otse nahale päevakreemi alla. Kasuta seerumit alati puhtal ja eelistatavalt kooritud nahal. Pese käed pärast toote kasutamist. Intensiivsema jume saavutamiseks kanna see otse nahale. Kasuta seerumit regulaarselt, kui tahad intensiivistada või säilitada soovitud jumet.

Testis juuksur Ly Laidla: “Põnev toode! Esimest korda proovisin pruunistustoodet seerumi kujul. Tavaliselt on kreem, õli või sprei juba kasutamiseks valmis ja ise ei saa selle intensiivsust timmida. Selle seerumi kasutamine oli mõnus, sest paar tilka siidist seerumit oma igapäevase kreemi hulka segada on imelihtne. Jume tuli loomulik ja värske. Ühel õhtul kandsin seda otse nahale ja hommikul oli nägu jumekas, justkui oleksin tulnud päikesereisilt.”

Biotopixi peptiididel põhinev noorendav tootesari

Bränd Biotopixi on Šveitsi dermatoloogi loodud, valdavalt peptiididel põhinev noorendav tootesari, mille seast leiab nii õrna Botoxi-laadse toimega kreemi Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment kui ka Eesti naiste seas populaarse Flashlifti kolme minutiga kortse siluva seerumi. Need tooted on ideaalsed kaaslased enne tähtsaid üritusi, kui soovid kaunis ja nooruslik välja näha. Kreemid on dermatoloogiliselt testitud ja sobivad ka tundliku naha korral.

Biotopixi mitmefunktsioonilisi vananemisvastaseid peptiididega kreeme testis näitleja Anne Veesaar: “Kui tooted testimiseks minuni jõudsid, siis alguses veidi pelgasin, kuna minu jaoks oli tegu täiesti uue brändiga. Esimesena proovisin Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatmenti kreemi ja juba pärast nädalast kasutamist arvas mu jumestaja, et mu nägu tundub mõnusalt niisutatud. Biotopixi seerum Specific Flashlift on aga ideaalne vananemisvastane toode, mis sobib imehästi hommikul kasutamiseks. See muudab kortsud vähem nähtavaks ja jätab näo pinguldatuks. Toode imendub kiiresti ja sobib väga hästi meigialuskreemiks. Mulle sobisid proovitud tooted väga hästi.”

Dr. Grandeli ampullid Beautygen Renew

Aktiivaineampullid sisaldavad lumevetikaekstrakti, mis aktiveerib meie “ilugeeni”. Lumevetikaekstrakt tagab kollageenikiudude optimaalse kaitse, parandab naha elastsust, aitab kaasa naha uuenemisele, pinguldab seda ja annab nahale kauni sära.

Sünergias kasutatakse samal ajal mereplanktonist saadud kontsentraati, mis annab kohese tõstva efekti. Vananemisvastased peptiidid parandavad koe struktuuri ja mineraalsed pigmendid annavad sära ning ühtlase jume.

Testis näitleja Ülle Lichtfeldt: “Hea toode, kui on vaja ruttu saada nägu kaunilt särama. Hommikul ja õhtul ampulle kasutades märkad juba paari päevaga, et jume on värskemaks muutunud. Ühest ampullist jätkub vähemalt kolmeks korraks ja pinguldav efekt annab kiirelt märku.”