Pruunistuskreem kehale ja jalgadele

Collistar Body-Legs Self-Tanning Cream

32.25

Kreem sisaldab erilist, loomulikku tulemust soodustavat pruunistavat komponenti, nisuiduõli, sorbitooli ja A- ja E-vitamiini, mis niisutavad nahakudesid ning juba paari tunniga tagavad ideaalselt päevitunud keha ja toniseeritud, sileda naha.

Peatoimetaja Mari-Liis Helvik: “Collistari toodet oli väga lihtne kasutada. Kuna mu nahk on talveajal pigem kuiv, siis meeldis eriti selle kreemi koostis – mõnusalt paks. See imendus kiiresti ja niisutas korralikult. Tundus nahal nagu kehavõi! Kreemi lõhn oli delikaatne ja meeldiv. Kuigi pakil olnud juhistes oli kirjas, et toodet võiks kasutada kaks korda päevas kuni soovitud tooni ilmnemiseni, tegin mina seda kord päevas õhtul (pelgasin, et muidu muutub nahk liiga tumedaks). Päevitusefekt tekkis pärast teist kasutuskorda ja tugevnes päev-päevalt. Kuna ma ei soovinud väga intensiivset tulemust, siis pidasin paar päeva vahet. See on just selline paras annus õhetust, mida heledanahaline praegusel ajal vajab. Meeldib, et toode jääb peale ühtlaselt, see pole võltsilt kollane."

Pruunistusgeel näole ja kehale

Matis Self-Tanning Gel Face and Body Geel

35.-

Tagab kuldpruuni, ühtlase ja loomuliku päevituse. Lõplik tulemus ilmneb ühe tunni jooksul pärast toote nahalekandmist. Sobib igale vanusele ja nahatüübile. Enne toote kasutamist on soovitatav nahka koorida, et tulemus jääks ühtlane ja püsiks kauem.

Toimetaja Kelly Kipper: “Olen pruunistajatesse alati skeptiliselt suhtunud, sest pelgan ebaühtlast ja ebaloomulikku tulemust. Matisi geeljas pruunistaja summutas mu hirmu. Terve näo korralikuks katmiseks piisas vaid kahest herneterasuurusest piisast. Geelil on ka meeldiv aprikoosiaroomi meenutav lõhn, mis muudab kasutamise erakordselt mõnusaks. Kuna geel on kerge ja lausa liugleb näol, on lihtne nahka ühtlaselt katta. Tulemus ilmutas end paari tunni jooksul ning vähemalt mulle tundus, et läks järgmisel päeval tugevamaks. Ka päevituse “mahakoorumine” oli ühtlane ja sujuv. Väike tähelepanek: üks pisike pigmendilaik tundus hiljem veidi tumedam, aga õnneks see ühtlustus lõpuks ümbritseva nahaga.”

Pruunistusmask näole ja kehale

Vita Liberata Luxury Tan Ten Minute Tan

39.51

Loomulik ja täiuslikult kuldne päevitus juba 6 tunniga ning sa ei pea muretsema riiete määrdumise pärast. Vita Liberata täiustatud looduslik tehnoloogia kasutab Matrixyl 3000 peptiidikompleksi, mis toidab ja niisutab nahka, silub peeneid kortsukesi ning stimuleerib kollageeni tootmist. Nerolist pärinev C-vitamiin ja kibuvitsa oomega-õlid aitavad omakorda niiskust lukustada, et nahk näeks välja siledam ja säravam.

Veebitoimetaja Helen Kalpus: “Vita Liberata Ten Minute Tan on mõnus toode, mille kasutamisega saab hakkama ka algaja. Kannad kaasas oleva kindaga nahale, ootad 10 minutit, loputad maha ja kreem annab õrna loomuliku päevituse ning lisaks veel siidpehme naha. Eriti hea on seda kasutada õhtul enne magamaminekut – siis on hommikuks jõudnud tekkida kena jume. Ainus miinus on, et pruunistajate spetsiifilisest lõhnast pole ka selle toote puhul pääsu.”