Palju välismaiseid koolitusi läbinud Pussi ootab kevadel näiteks ees maailma tunnustatuma soengumeistri ja koolitaja Sharon Blaini assisteerimine New Yorgis ja Las Vegases. Õnneks ei rahulda Ailit ainult välismaised koolitusklassid, kus ennast harida - ta soovib ka meie juuksureid ja soenguhuvilisi inspireerida oma teadmistega. Tema koolitustel käivad end täiendamas nii juuksurid, kes on endale juba nime teinud kui ka algajad tulevikumeistrid, miks aga mitte ka jumestajad, kes oma oskustepagasisse ka juuste käsitlemise oskusi soovivad, et klientidele enamat pakkuda.

Akadeemia saigi alguse sellest, et Eestis ei ole soengute süvaõppe võimalust. Aili Puss selgitab, et selle kunsti põhjalikuks õppimiseks peab minema välismaale. Olles käinud mitmete erinevate maailmas väga tunnustatud soengumeistrite koolitustel (Sharon Blain, Ruslan Tatyanin jt) ning olles alati vaimustuses, kui palju uut iga koolitus võib pakkuda, tekkis tal soov seda jagada ja edasi anda. Puss lisab, et ta ei ole nõus tegema ühtegi koolitust lihtsalt niisama. Alati on väga oluline tehnika ja süsteem, ilma selleta ei saa toimuda õpet ega õpetamist. Soengutemaailm on nii põnev ja seal on alati, mida täiendada ja millist oskust lihvida.

Akadeemia koolituskalendris leidub nii päevaseid koolitusi kui ka 3 kuulisi kursuseid. Vaata SIIT! Samuti on akadeemias esindatud mitmete professionaalsete juuksehooldusbrändide soenguviimistluse vahendid ning käsitöö soengukaunistused. See on koht, kus on olemas kõik, mida on vaja kaunite soengute loomiseks ning kus kohtuvad erinevad brändid, tehnikad ja stiilid.

Suurt galeriid meeleolukast avamisüritusest näed Juuksuriteühenduse kodulehel!