Treffina Casuelle 23,99€


Casuelle advendikalender on 24 meigitootega kalender, mille sisust saab mitu erinevat meigilooki kokku panna. Ilusast pappkarbist leiab nii küünelakke, huuletooteid, silma- ja kulmupliiatsi, põsepuna, lauvärve kui ka kõige nende peale kandmiseks vajalikud tarvikud.

See ilus ja valiku odavaim advendikalender on ilmselt kõige sobilikum väiksemale meigihuvilisele, kes alles alustab ning soovib katsetada ja mängida värvide ja toonidega.

Kalender on saadaval nii Tartu kui Tallinna kaubamajas.

H&M 39,90€


24x 4 ml küüneakkidest koosnev advendikalender on iga maniküüriprintsessi unistus. Sobib neile, kelle unistuseks on saada värske läikiv lakikiht küüntele iga päev, mõni ehk aga hoopis kingikotti pistmiseks. Kaunis minimalistlik kujundus sobitub küll igale aknalauale kaunistuseks!

Saadaval H&Mi veebipoes.

NYX Lippie Countdown 54-60€


NYX on Eestis ja ka üle maailma väga populaarne meigibränd, mis see aasta tuli välja advendikalendriga, mis varustatud 24 minisuuruses huulepulgaga. NYXi valikust on kalendris esindatud nii Butter Gloss huuleläiked, Soft Matte vedelad huulepulgad, klassikalised Matte huulepulgad, Lip Lingerie vedelad huulepulgad, huulekreemid ja ka Liquid Suede vedelad huulepulgad. Kuigi enamus toonidest on punase, roosa ja nude tooni varjundites, leidub seal ka mõni julgem värv, nagu näiteks tumehall Liquid Suede vedel huulepulk.

See on iga huulepulgafanati unistus! Kui tead mõnda meigihuvilist, keda võiks selline advendikalender rõõmustada, saad selle krabada Mylook.ee-st või Ülemiste keskusest NYXi esinduspoest.

L’Occitane advendikalender 59€


L’Occitane advendikalendrist leiad uste tagant 24 Prantsuse brändi bestselleri miniversiooni. Teiste seas on seal populaarne sheavõi kätekreem, 3 seepi, 8 dušitoodet ja isegi üks mini-tualettvesi.

Kui soovid mõnda lähedast või iseend premeerida luksuslikke lõhnade ja imeliste hooldustoodetega, on L’Occitane advendikalender kõige sobilikum. Selle kujunduski on sobilikult prantsusepärane ning autor kunstnik Kanako.

L’Occitane kalendrit saab osta nende poest kas Ülemiste või Rocca Al Mare keskuses.

The Body Shop 79€


Ka The Body Shop tuli 15. aastat järjest välja oma advendikalendriga, kus seekord peidab end 24 hooldustoodet. Kõigist loetletud kalendritest on The Body Shopi oma ilmselt kõige mitmekülgsem - sealt leiab nii pesukindad, ripsmekammi, jõuluteemalised vannipommid, valiku dušitooteid kui ka mõned meigitooted.

Kalender on hea kink nii noortele kui vanematele ning sobib kindlasti ka nendele, kes võib-olla muul ajal ilust nii huvitatud ei ole. The Body Shopi kalendrit saab osta nende kodulehelt ja loomulikult ka nende poodidest, mis on olemas Tallinna suuremates kaubanduskeskustes, Tasku keskuses Tartus ja ka Port Arturi keskuses Pärnus.

JOIK 85€


JOIKi advendikalendrist leiad 24 loodussõbralikku toodet brändi valikust, mis annavad hea ülevaate JOIKi pakutavast. Sealt leiab erinevaid kehakreeme, seepe, õlisid, dušigeele, huulepalsami, sügavniisutava salvi ja ka valiku vannitooteid. Ei puudu ka JOIKi kõige kuulsam toode - sojavahast küünal, mis selleaastases kalendris on vürtsika jõhvika lõhnaga.

Kalendri välimus ei jää sisult sugugi alla välismaistele - kalendri kujunduse autor on Liisu Arro, kes on rahvusvaheliselt tunnustatud keraamik ja tarbekunstnik.

JOIKi advendikalender sobib luksusliku loodussõbraliku kosmeetika fännidele, kes hindavad hästi lõhnavaid ja ausaid ilutooteid. Kalendrit saab tellida JOIKi kodulehelt, kuid on saadaval ka Kaubamajas, Tradehouse'is ja lehel Mylook.ee.

Lumene 99€


Ka Lumene advendikalendris on 24 erinevat ilutoodet, mis on sinu kosmeetikakogus kohustuslikud, kui hindad kvaliteeti. Lisaks näokreemidele, meigieemaldajatele, maskidele ja muudele hooldustoodetele on Lumene kalendris ka erinevad meigitooted - must silmapliiats, 4 küünelakki, alustušš ripsmetele ja palju muud. Kokku on uste taga 12 nahahooldustoodet ja 12 meigitoodet.

Kalender sobib kingituseks kindlasti imehästi nii ilufanaatikule kui ka inimesele, kes võib-olla veel alles tutvub ilumaailmaga.
Kui soovid jõule oodata koos Lumenega, saad selle kalendri endale hankida nii Kaubamajast kui ka erinevatest suurematest e-poodidest.