"Trenni ma spetsiaalselt meiki küll ei pane, küll aga kasutan selliseid meigitooteid, mida ma võin julgelt ka pärast pikka päeva trenni ajaks peale jätta. Minult on palju küsitud, kas pean oluliseks enne trenni meiki maha võtta. Kuna ma otseselt nii higist trenni ei tee ning mu nägu üldjoontes higist ei voola, siis ei pea. Pealegi filmin ma suurema osa oma trennidest üles ning on kena kui nägu on jumestatud. Et trennis aga kannataks päevameigiga ka olla, siis olen ma valinud oma meigitooted vägagi hoolikalt," räägib Taimre oma trennimeigiharjumustest.

Kolm peamist toodet, mida Taimre julgeb ka trennisaalis kanda:

Kvaliteetne nahka hooldav jumestuskreem - "Vahetasin kogu oma meigikoti loodus- ja apteegikosmeetika vastu. Kasutan eri juhtudel kaht eri brändi - dr. Hauschka 100% naturaalset looduskosmeetikat ja apteekides müügil olevat BionikeUV-kaitsega jumestuskreemi."

Kulmupliiats ja -geel - "Näo kõige raamivamaks osaks on kaunid kulmud. Seega hoolitsen oma kulmude eest hoolega. Kasutan selleks kulmupliiatsit, mida hajutan kulmupintsliga ning kannan peale kulmugeeli. Nii võin kindel olla, et mu kulmud ei jookse maha ka treeningsaalis! Soovitan Blinci toonitud kulmugeeli, olen seda ise juba aasta kasutanud."

100% naturaalne ripsmetušš - "Varem, kui kasutasin kommertsbrändide tooteid ripsmete värvimiseks, siis kannatasid silmad higistades korralikult. Tušš pani silmad kipitama ja punetama ning tekitas korralikud panda-silmad.

Nüüd olen juba pikemat aega olnud truu Blinci ripsmetušile, mis tõesti ei määri ka higistades. Pealegi saab selle nii vaevatult maha ilma silmameigieemaldajata, see on väga oluline, sest vatiga silmi hõõrudes me kahjustame tegelikult õrna silmaümbrusnahka ning soodustame kortsude teket. Blinci ripsmetušš tuleb maha sooja veega rullikestena, ripsmeid mitte kahjustades."

Pikemalt saad Blinci toodetest lugeda Merilin Taimre blogist www.paljasporgand.ee