Hannah jagas oma kogemust teiste koduvahatajate hoiatuseks Facebookis, kuhu pani kirja humoorikalt oma loo. Toome selle ka Sinuni.
Hannahi sõnul järgis ta juhisid pakendil - soojendas vahariba, pani selle paika, kannatas hetkeks valu ja oli valmis hetke pärast imetlema oma kohtinguvalmis bikiinipiirkonda. Nagu arvatagi võid juba, läks kõik aga sootuks teisiti, kui pakend kirjeldas.

Kõik karvad, mida just eemaldada püüdsin, polnud millimeetritki paigast liigunud. Aga nüüd kattis neid lisaks kleepuv vahakiht," kirjeldas ta vaatepilti. Naine püüdis seejärel pakis kaasasolnud niisutavate rättidega vaha eemaldada: "Ent selle asemel, et need päästnuks mu nahka vahast, jäid tükikesed sellest kinni hoopis, nagu väikesed valged lipud, mis viitasid allaandmisele." Naine tunnistas, et see kõik juhtus enne kohtingut ja värske puhta tunde asemel vaatas talle vastu kaader "Blair Witchi" õudusfilmist hoopis. Kiire lahendusena läks ta duši alla ja koorija ning vee ning žileti abil püüdis olukorda siiski lahendada "Ent vaha jätkas minu elu rikkumise kampaaniat ja žilett ei libisenud kuskile."

Lõpuks, pärast mitut koorimiskatset ja hulgaliselt kalli kehaõli kasutamist oli tema vannitoakapp toodetest tühi, aga sama tühi oli karvadest ka tema nabaalune! "Mu häbe nägi välja nagu vastsündinud pandakaru, aga vähemalt oli see karvavaba."